Работниците в моргата бяха ужасени, когато една жена сякаш се

...
Работниците в моргата бяха ужасени, когато една жена сякаш се
Коментари Харесай

Жена се „завърна от мъртвите“, след като започна да се движи в чувала за трупове в моргата на болницата

Работниците в моргата бяха ужасени, когато една жена като че ли се върна от мъртвите, защото стартира да се движи в чувала за трупове.

Неназованата пациентка е посочила признаци на тежко недохранване и когато е била закачена към монитори, не е посочила признаци на дихателна или мозъчна интензивност и е оповестена за мъртва. Въпреки това, след пет часа в торба за трупове в общата болница Сан Хуан де Диос, Гватемала, тя внезапно стартира да се движи.

Шокирани чиновници на моргата се втурнаха да предупредят лекарите и тя беше призната още веднъж в незабавното поделение. Въпреки напъните за реанимация обаче пациентката не сподели никакви витални признаци и тя беше оповестена за мъртва за втори и финален път.

Болницата изпрати поддръжката си на фамилията й за „ сложния миг, пред който са изправени “. Не е ясно дали случаят се проверява от управляващите.

Говорител на болничното заведение сподели, че младата жена първо е пристигнала в „ нестабилно положение “ и е показвала признаци на „ тежко недо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР