Работници на покрив притесниха столичани.Строителните работници, покатерили се на покрив,

...
Работници на покрив притесниха столичани.Строителните работници, покатерили се на покрив,
Коментари Харесай

Строителни работници шокираха с действията си СНИМКА

Работници на покрив тормозиха столичани.

Строителните служащи, качили се на покрив, тормозиха столичани, само че очевидно те самите не се тормозят за личния си живот. Снимка, споделена в обществената мрежа Facebook, демонстрира по какъв начин двама мъже правят ремонтни действия на покрив - притеснителното обаче е че нито единият, нито другият са обезопасени.

Мъжете вероятно игрорират трудовата сигурност, само че се надяваме да не са потърпевши при ремонтните действия на покрива и ги съветваме за идващия път - не правете по този начин!

В мненията под поста в обществената мрежа Цветелин Попов написа, че въпросните строители са роми и цитираме - " техният живот няма значение ". Коментарът на мъжа отприщи вълна от реакции и създателят на обявата дава отговор по този начин на Попов: " И една минута не мина, преди срамът за еволюцията да даде умело мнение. Поклон! ". Георги Гергов също осъди мнението на Цветелин: " Ужасен коментар от противен расист, супер невъзпитано изявление, нямаш никакво образование! Поне тези са на работа, до момента в който ти пишеш простотии! ".

Боян Николов пък споделя, че в Америка, в случай че не си се обезопасил при работа на височина, санкцията е 100000 Щатски долар.

Дарина Ангелова е попаднала на сходни строителни служащи, които не се опасяват от произшествия. " Лятото правихме огромен ремонт с заплаха от рухване на парчета. Имахме проект за сигурност удостоверен в общината. Тия грам не ги интересуваше. Направо им се молех да се връзват. Докато се обърна и отново остарялата ария ", разяснява тя.

Авторът на фотографията е безапелационен, че при осъществяването на сходни вид действия строителите би трябвало да са добре обезопасени с каски, скеле, въжета. 

" Предпазният колан се отнася до личния живот, само че неналичието му е наказуема. Позорно е да изяснявам, само че може индивидът да падне върху различен, да не приказваме, че този може да има деца, които не са решили да живеят без татко, да вземем за пример ", написа още Abboh Savtcheauff, снимал дейностите на служащите в София.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР