Работници на Кукленско шосе спукаха част от газопреносната мрежа, докато

...
Работници на Кукленско шосе спукаха част от газопреносната мрежа, докато
Коментари Харесай

Работници спукаха с кирка газопровода на Кукленско СНИМКИ

Работници на Кукленско шосе спукаха част от газопреносната мрежа, до момента в който копаеха с кирка. Това докара до приключване на близо 2 литра газ в региона.

По думите на техническия началник Петър Вангелов до случая се стигнало, тъй като връзката била сложена на по-плитка дълбочина, в сравнение с са стандартите. Вместо тръбите да са положени от 90 см. до 1 метър подземен, те били на 20 см. дълбочина. „ Просто не са спазени никакви правила. Само с един лек удър на кирката и сътрудника я проби. Освен това изпод нямаше обозначителна лента. Изкупните ни работи, които извършвахме са свързани с слагането на оптичната мрежа “, изясни Вангелов.

5 минути след пораждане на случая на място са пристигнали пожарна и полиция. До намесата им обаче не се стигнало. На мястото на произшествието са пристигнали и Ситигаз, който са спрели газоподаването на проблематичната тръба. „ Сега очаквам елементи, с цел да я подменим. Просто тръбата е ударена и не можем да я оставим в това положение “, разяснява служителят на Ситигаз.

В непосредственост до случая има бензиностанция и газстанция. Освен трафикът там е претрупан. При идване на мястото екипът ни видя колона от коли, която беше близо километър.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР