Мигащ знак X демонтиран в бившия щаб на Twitter в Сан Франциско

...
Работници демонтираха мигащ знак X на върха на централата в
Коментари Харесай

Работници демонтираха мигащ знак "X" на върха на централата в Сан Франциско на компанията, известна преди като Twitter в понеделник, само дни след инсталирането му.

Старият знак на Twitter, изобразяващ синя птица, беше премахнат от сградата миналата седмица в продължение на няколко дни, след като Илон Мъск обяви ребрандирането на компанията на 24 юли. Докато „Twitt“ беше бързо премахнато, „ ер" остана за кратко време сама, тъй като фирмата нямаше необходимите разрешителни за свалянето на табелата.

Компанията за социални медии също имаше проблеми с разрешителните с новия си знак „X“. Отделът за строителна инспекция на Сан Франциско пусна жалба срещу компанията в петък, заявявайки, че знакът "X" е инсталиран без разрешение. Градската агенция каза, че инспектор „разговаря с представители на Tweeter [sic] и представители на инженерите по поддръжката на сградата“, които отказаха достъп до знака, но казаха, че това е „временен светещ знак за събитие“.

Видео от жител на Сан Франциско и дигитален журналист Кристофър Бийл показва светлините в табелата, пулсиращи ярко от другата страна на улицата на дома му. Той добави, „това е моят живот сега“. В друга точка светлините на гигантския "X" бяха видени да светят.

„Трудно е да се опише колко ярко направи това кръстовище“, каза той във видео, споделено от

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР