Работните задължения на принц Уилям не свършват дори и в

...
Работните задължения на принц Уилям не свършват дори и в
Коментари Харесай

СЮРПРИЗ: Принц Уилям получи изненадващ подарък

Работните отговорности на принц Уилям не свършват даже и в моментите, когато той евентуално избира да остане самичък със себе си. Като на 1 юли, когато щеше да бъде 61-ят рожден ден на майка му принцеса Даяна.

Часове по-късно той се срещна с Джасинда Ардърн.

Новозеландската министър-председателка посети Уилям в двореца Кенсигтън в събота, 2 юли. От фотографията от аудиенцията разбираме, че срещата не е била от държавно естество - 40-годишният принц е облечен в спортно-елегантен тъмносин костюм, а 41-годишната Ардърн - в свежа флорална рокля.



Премиерката е подарила на принц Уилям фланелка на женският народен тим по ръгби във връзка международното състезание на спорта, което ще се състои през октомври в Нова Зеландия. Донесла му е още ръгби топка, както и обичаната й детска брошура Tulip and Doug: A Spud-Tacular Friendship Story, която би трябвало да е подарък за децата му Джордж, Шарлот и Луис.

Това е първата среща на Джасинда Ардърн и принц Уилям след визитата му в Нова Зеландия през април 2019 година Повод за него беше драматичен - стрелбата в две джамии в Крайстчърч, при които починаха 51 индивида, а други 40 бяха ранени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР