Работните групи в Каварна вече са определени и действат за

...
Работните групи в Каварна вече са определени и действат за
Коментари Харесай

Групите за плана за управление на Комплекс Калиакра започват работа

Работните групи в Каварна към този момент са избрани и работят за разглеждането на проекта за ръководство на предпазена зона " Комплекс Калиакра " на локално равнище. Това стана ясно по време на срещата на министъра на околната среда и водите Нено Димов с локалната общественост и управляващи в Каварна.
 
Работни групи ще вършат план на План за ръководство на предпазените зони

Групите са четири - земеделие, енергетика, лов и лов на риба и строителство/туризъм и ще търсят уравновесено решение по проблема.
 
До средата на другата седмица те ще дават мнения по проекта. След това ще създадем среща сред работните групи и специалистите на Министерството на околната среда и водите на място в Каварна, съобщи министър Димов. Според него е належащо да бъде открито оптимално уравновесено решение сред другите наранени страни.

Кметът на Каварна: Настояваме да се преразгледат всички предпазени зони и режимите на възбрана
 Министерство на околната среда и водите

Кметът на Каварна Нина Ставрева по-късно сподели на министър Димов настоящо гробище в село Топола, което влиза в НАТУРА 2000. По тематиката Природозащитници желаят оставката на министър Нено Димов Ангелкова: В проблема " Калиакра " се търси баланс сред ползите на притежателите и опазването на природата
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР