Работник по поддръжката е изправен пред продължителна присъда в затвора,

...
Работник по поддръжката е изправен пред продължителна присъда в затвора,
Коментари Харесай

Бандит, който нападна болничния персонал с кирка, виновен за опит за убийство

Работник по поддръжката е изправен пред продължителна присъда в пандиза, откакто беше наказан за опит за ликвидиране на двама свои сътрудници в „ непровокирана офанзива “ в Лондон болница.

Съдът изслуша 44-годишния Матео Ботарели, който преследва сътрудници с кирка и скалпел към територията на болница Central Middlesex в северозападен Лондон, преди да намушка един от тях във врата откъм гърба. По-късно беше открит втори мъж в колабирал с „ голям брой пострадвания на главата “ малко след случая на 21 юни предходната година, при който болничното заведение беше евакуирана.

Намерени са двама мъже на към 40 години, Гидиън Тесфай и Тревър Макгуайър със " обилни ", само че без заплаха за живота. Ботарели първо се опита да нападне различен мъж от личния състав, Марк Куигли, преди да нападна господин Тесфай и господин Макгуайър с кирка и скалпел.

Той беше открит у дома след незабавно претършуване и отведен в болничното заведение да бъдете лекувани за самонараняване, преди да бъдете упрекнати. Съдебните заседатели го признаха за отговорен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР