Работната седмица може да бъде невероятно изтощителна, в края на

...
Работната седмица може да бъде невероятно изтощителна, в края на
Коментари Харесай

Палаво помагало: Ето 4 „мързеливи“ секс пози, с които да го побъркате

Работната седмица може да бъде необикновено изтощителна, в края на деня към този момент не желаете нищо друго с изключение на сън. Въпреки това сътрудникът също изисква внимание, а вие не желаете да обидите обичания човек.
Специално за такива случаи секс гурутата оферират да разгледате следните пози с най-малък разход на сила.

Ездач " за мързеливи "
Колкото и да е необичайно, тази позиция най-често се обожава от мъжете. Въпреки това, за жена, която преди малко е приключила тежък работен ден, тази алтернатива ще й хареса, изключително в случай че мъжът е доста твърдоглав. Ездачът в мързеливия вид се разграничава малко от класическия вид, единствената разлика е в позицията - двамата сътрудници лежат встрани, един против различен. В същото време краката на дамата компактно притискат торса на мъжа. В тази позиция ще получите оптимални чувства и в това време няма да изразходвате съвсем никаква мощ.

„ Мързеливо “ взаимно наслаждение
За феновете на оралния секс има добра вест - обичаната ви позиция 69 е допустима и във вид встрани. Вярно, бъдете подготвени, че първия път може да не мине безпрепятствено, само че след няколко опита би трябвало да съумеете. Секс гурутата предлагат да употребявате секс играчки в тази поза, в случай че вие или вашият сътрудник към момента ви е мъчно да се отпуснете в тази поза, само че тя се смята за една от най-евтините от позиция на сила.

Възглавница за помощ
За мързеливи опити възглавницата е идеална. Но не с цел да си легнете и да забравите, че сте дали обещание на колегата си интимна компания. С помощта на дребна възглавничка можете да разнообразите и най-скучните на пръв взор пози. Поставете възглавница под бедрата си, когато мъжът е от горната страна, по този елементарен метод ще измененията ъгъла на навлизане без доста старания и ще дадете впечатляващо чувство на половинката си.

Лъжица
Обикновено тази поза се показва на множеството в странично състояние. Но за повече релаксация можете да опитате леко да измененията метода - мъжът лежи по тил, дамата е ситуирана от горната страна, само че с тил към колегата си, като по този метод притиска лопатките си към гърдите му. Тази поза не изисква да бързате, тя е идеална за нежна фамилиарност в края на натоварения ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР