Работна среща с кмета на село Ягода проведе днес кметът

...
Работна среща с кмета на село Ягода проведе днес кметът
Коментари Харесай

Асфалтират след полагане на водопроводи в община Мъглиж

Работна среща с кмета на село Ягода организира през днешния ден кметът на община Мъглиж Душо Гавазов. Двамата разискаха идното асфалтиране на улиците,,Дружба ” и,,Еделвайс ”, по които напълно бе сменена водопроводната мрежа.
Припомняме, че през 2019 година общината подписа контракт с компанията „ Копекс и Ко “ за втория стадий от реконструкцията на уличния тръбопровод в село Ягода – второстепенните клонове. Той бе на стойност близо 2,2 млн. лв. без Данък добавена стойност.
 Майските празници в Мъглиж с акцент към поезията и грандиозно шествие Майските празници в Мъглиж с акцент към поезията и грандиозно шествие
По самодейност на Кмета на Община Мъглиж доктор Душо Гавазов за пръв път в общинския център ще се проведат " Майски празници ". Основен акцен...
Същата компания в края на предходната година бе избрана за реализатор и на поръчка за строително-ремонтни работи по пътища и улици в общината на обща стойност 3 млн. лева без Данък добавена стойност.
Поръчката е разграничена на две обособени позиции. Едната е за ремонт на четвъртокласни пътища, а другата – за ремонт на улична мрежа в регулацията на обитаемоте места дружно с хоризонтална планировка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР