Работим заедно с д-р Димитров. Той е страхотен професионалист и

...
Работим заедно с д-р Димитров. Той е страхотен професионалист и
Коментари Харесай

Вдовицата на Жоро Плъха извади шокираща версия за фаталния инцидент, но призна, че също ще стреля по крадец в дома ѝ

Работим дружно с доктор Димитров. Той е страховит експерт и доста добър доктор. Докторът два пъти към този момент е бил обиран. Просто му е паднало пердето и се е опитал да отбрани себе си и фамилията си. Това съобщи доктор, който е сътрудник на арестувания за убийството на Жоро Плъха - Иван Димитров.

" Кой щеше да отбрани децата и жена му, в случай че докторът беше на работа през нощта. Можеше да изнасилят жена му и да убият децата му. Кой щеше тогава да ги отбрани. Докторът имаше шанс, че си е бил у дома и е защитил фамилията си ", съобщи още той, представен от Нова тв.

" Докторът ми е персонален другар. Мога да кажа единствено хубави неща за него. Винаги можем да разчитаме на него. Той е същински лекар “, сподели неговият другар Димитър Калковски.

Жоро Джевизов е живял в „ Столипиново “. Неговата брачна половинка и неговият татко.

„ Мъжът ми беше по казаните, тъй като тогава минават камиони. Аз настоявам, че Жоро не е такова момче, Той не краде, а доста оказва помощ на комшиите “, съобщи брачната половинка на убития Жоро Плъха.


„ Той няма 9 присъди за обири, а 3. Той от 6-месечна възраст е пристигнал, аз съм му втори татко. Присъдите му са за побои, а не за обири “, съобщи бащата на Жоро.

„ Не знам кой е казвал, че има 9 присъди. Последно излезе от пандиза през 2014 година за побой. Жоро тогава излезе по дребна потребност, да пикае. Аз познавам доста добре мъжа ми. Той на казаните обикаля. Как да ви обясня “, съобщи младата брачна половинка на Плъха.

Хванал го е докторът до момента в който е пикаел сред два автомобила. Ходил е по дребна потребност до момента в който обикаля по казаните и тогава е бил атакуван. Той има общообразователно обучение в Германия. Знае 4 езика “, съобщи другар на Плъха.

Имаме три деца. Най-малкото е бебе на 6 месеца. А ко у нас влезе апаш, аз бих го застреляла в крайници “, сподели още брачната половинка на Жоро Плъха.

В студиото на " Здравей, България " бяха Ангел Джамбазки и юрист Марин Марковски.

„ Ако човек има 9 присъди, не би трябвало да е на независимост. Ще ви кажа, че в случай че и в моята къща нахлуят по този начин и аз ще отвръщам по същия метод. Очаквам неотложно да бъдат свалени обвиняванията и докторът да бъде освободен “, сподели Джамбазки.


" Всеки има право да пази имуществото, достойнството и достолепието си. Фактите по този случай ще бъдат изнесени ясно. Прострелян човек не значи че рухва. Това става единствено по филмите ", съобщи Марковски.

" Не би трябвало смяна в закона. Важно е по какъв начин прокурорът чете обстоятелствата. Не може да се подлага на критика просто ей по този начин. Нещата би трябвало да се споделят тъкмо и ясно. В този случай предвиждам, че прокуратурата в този момент няма да му желае непрекъсната мярка, тъй като прокурорите са обезпокоени от публичното напрежение. Прокурорите няма да вземат тази мярка, с цел да се успокоят нещата. Има малко боязън от това ромите да не будят сложени в състояние на дискриминация ", сподели Марковски.

" Аз не съм разчувствуван и засегнат жител сега, а съм специалист. Докторът ще бъде пуснат с една парична гаранция. Тук няма данни за закононарушение, тъй като това публично действие не е рисково ", сподели юристът.

Джамбазки обаче му се опълчи и съобщи кой тъкмо член в закона го тормози, само че не можа да убеди юриста в мнението си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР