Работим по всички версии относно . На този етап не

...
Работим по всички версии относно . На този етап не
Коментари Харесай

Окръжният прокурор на Смолян: Работим по всички версии за пожара

Работим по всички версии по отношение на. На този стадий не можем да изключим която и да е, съобщи окръжният прокурор на Смолян Недко Симов.

„ Започнали сме дейности по следствието в резултат на формирано произвеждане. То ще бъде следено от Окръжна прокуратура - Смолян. На този стадий е прекомерно рано да се каже каквото и да е като причина за този пожар. По това произвеждане ще се изготвят комплицирани експертизи - пожарно-техническа, оценъчна. Без експертни проучвания не можем да създадем изводи, не можем да вземем решения или да предприемем дейности. Сериозно потърпевши са парцелите на последния етаж “, уточни Симов.



Окръжният прокурор не можа да удостовери дали постройката е застрахована.

„ В нея има доста обекти, които са на самостоятелни притежатели, не е известно дали всички са застраховани. Със сигурност има застраховани сред тях. Предстои да уведомим всички притежатели, тъй като това е наше обвързване в качеството им на потърпевши. Те имат права, в случай че желаят да встъпят в тях и да ги упражнят “, акцентира той.  



По първични данни всички парцели на последния етаж са унищожени, само че вредите занапред ще се пресмятат. „ Ние ще стъпим на това, което ни дадат експертизите “, заключи Симов.

Припомняме, че пожарът в бизнес центъра на новия център в Смолян породи нощес по здрач. Сигналът за него е подаден в 19.28 часа. Гасенето му продължи цялата нощ и бе овладян около  06.15 часа тази заран.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР