„Работихме заедно в един бар. Всичко беше наред. Започнахме да

...
„Работихме заедно в един бар. Всичко беше наред. Започнахме да
Коментари Харесай

Насилието вкъщи: Жертва на агресор с призив жените и обществото да не мълчат

„ Работихме дружно в един бар. Всичко беше наред. Започнахме да живеем дружно, беше огромна обич “ - по този начин стартира връзката на Александра Гачева преди 4 години. Скоро обаче идват първите плесници.

„ В моята обстановка аз си мислех, че мога да трансформира това нещо, че този човек ме обича и че в случай че един човек обича някого, ще се опита да се промени поради него “, споделя тя.

Но побоищата се повтарят още веднъж, и още веднъж. „ Всеки път беше „ аз не помня “, „ аз не съм желал “, „ аз бях пиян “. Аз това, аз това, до един миг, в който се озовах в незабавното с хематом на главата “, спомня си Александра.

И споделя „ край “. „ Казах си, че повече в никакъв случай няма да ми се случи. Но отново се случи “, споделя дамата. Преди 2 месеца друга връзка на Александра, развила се в Испания, още веднъж приключва в болница. Пребита е, просто тъй като е поискала да се раздели с приятеля си.

„ Заби ми главата в един борд на стената, имах един хематом. Опита се да ми вземе телефона, удари ме с телефона си в окото, блъсна ме в едно дърво, аз паднах обратно “, споделя Александра.

Александра приканва дамите да не търпят, да не крият и да не се срамят, а обществото да не си затваря очите.

„ Когато някой чуе нещо, би трябвало да оказва помощ. Понеже безусловно можеш да спасиш живот и безусловно можеш да го отнемеш с пасивното си държание “, споделя тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР