Работих активно България да стане част от всички информационни системи

...
Работих активно България да стане част от всички информационни системи
Коментари Харесай

Емил Радев в Плевен: Предотвратихме опасността България да стане буферна държава за нелегални мигранти

Работих интензивно България да стане част от всички осведомителни системи за отбрана на границите, да получим финансова помощ в разгара на миграционната рецесия и да бъдем включени в обсега на Европейската гранична и брегова защита. Това съобщи в Плевен претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Емил Радев, оповестиха от партийната централа.

Пред членове и симпатизанти на ГЕРБ в града той означи, че е била предотвратена заплахата, заложена при първичните законодателни оферти, организацията да работи единствено по шенгенските граници. „ С решителната позиция, която заехме, защитихме националните ни ползи, като попречихме България да стане буферна страна. Успяхме да извоюваме европейска поддръжка за отбрана на българските граници и в този момент отчитаме съвсем нулев миграционен натиск”, изясни Емил Радев.

Той бе безапелационен, че страната ни от дълго време е покрила всички механически условия и заслужава час по-скоро да влезе в Шенген. „ Неприемането ни е двоен стандарт, против който ще продължа да се боря”, увери претендентът за евродепутат.

Като своя идея той уточни и битката с двойните стандарти при храните. „ Дадохме ход на първата европейска стратегия на стойност 1,3 млн. евро, която дава опция на потребителските организации да организират проучвания за разликите в качеството на продуктите и да провеждат осведомителни акции. Следващата ми цел е основаването на общоевропейски надзорен орган”, уточни Емил Радев.

Той срещна присъстващите и с самодейностите си за облекчение на процедурите за бизнеса и за понижаване на административната тежест за жителите. Интерес провокираха и напъните му за основаването на зоополицията в България.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР