Работи се по всички версии за убийството на 30- годишното

...
Работи се по всички версии за убийството на 30- годишното
Коментари Харесай

Смъртта е причинена от удари в главата и задушаване

Работи се по всички версии за убийството на 30- годишното жена в Русе- в това число и такива, свързани с прфесионалната й реализация и с персоналния й живот.

Това зяви на извнреден брифинг окръжният прокурор на Русе Георгиев, представен от Българска телеграфна агенция.

Сигналът за откритото тяло на В.М., която е административет началник на телевизия TVN и водеща на предаване, е подаден в 14, 18 часа през вчерашния ден от жител.

Заместник- шефът на полицията в Русе Илиян Енчев изясни, че трупът е открит в обрасла с растителност зона. На няколко метра от него са открити движимостите на жертвата. Георги Георгиев сподели, че са осъществени огледи и претърсвания, конфискуван е нейният автомобил, разпитват се очевидци. Колата не била наоколо до мястото, където е намерено тялото, само че било открито, че е оставена там от дамата. Назначени са разнообразни по тип експертизи, в това число и технически- на моблини устройства. Установен е маршрутът на жертвата. При откриването на тялото са липсвали мобилния телефон, ключовете за автомолиба, очилата й, както и част от облеклата. Полагат се всички старания, с цел да се открият къде се намират тези движимости.

В следствието вземат участие и чиновници от престъпния отдел към Групово дело “Национална полици”. Окръжният прокурор на Русе изясни, че Националният институт по криминалистика и криминология към този момент изследва материалните доказателства, открити на мястото, като в къси периоди се чакат изводи от тях с цел да има по- огромна уточненост и проверяващите да са по- ефикасни в работата си.

Смъртта била породена от удари в главата и задушаване.

“По случая се работи непрекъснато. Имаме експетен капацитет. Надявам се скоро да имаме повече информация за самоличността на извършителя”, изясни Георгиев.

Началникът на отдел “Противодействие на престъпната престъпност” в Русе гл. Инспектор Николай Кожухаров разясни, че има възможност версията, обвързвана с професионалната кариера на дамата да отпадне на по- късен стадий от следствието.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР