Работи се по версията, че убиецът на Алексей Петров е

...
Работи се по версията, че убиецът на Алексей Петров е
Коментари Харесай

Двама помагали на убиеца на Алексей Петров


Работи се по версията, че килърът на Алексей Петров е имал двама помагачи.  Това оповестява " По света и у нас ", като цитира свои източници.

Според информацията, единият го е оставил в региона на убийството , а вторият му е съдействал да се отдръпна.

Стана ясно, че над 6000 часа видеозаписи от охранителни камери са иззели проверяващите убийството. Те са от частни и общински камери за видеонаблюдение в Бояна, Драгалевци, Симеоново, Княжево, Владая, Мърчаево, Рударци и Кладница.

Установени са и мобилните телефони, които са били регистрирани в клетките в региона на убийството. Няколко от тях  са били клиенти на оператори от прилежащи страни и страни от Западните Балкани и са били в режим роуминг.
 Няма обвинен за убийството на Алексей Петров
Няма обвинен за убийството на Алексей Петров

Не се работи по политическа диря в убийството, само че всички версии се ревизират

Припомняме, някогашната барета, помощник на ДАНС, предприемач и учител във ВУЗ с научна степен доцент Алексей Петров беше убит на 16 август в кв. " Драгалевци " на пътека към хижа " Алеко ". Заедно с него беше и жена, която е ранена и беше призната в тежко положение в болница " Пирогов ".

Това бе третото известно нападение против Алексей Петров. На 15 август 2002 година е осъществен несполучлив атентат против него на столичния басейн " Спартак ". На 29 октомври 2015 година още веднъж е осъществен несполучлив атентат с гранатомет в София. Като уредник на това нападение на 10 години затвор беше наказан украинецът Роман Ловгиненко, въпреки че самият Алексей Петров разгласи премия за информация за поръчителите.

След гибелта му редица политически водачи - Корнелия Нинова от Българска социалистическа партия, Костадин Костадинов от " Възраждане ", Слави Трифонов от Има Такъв Народ, а и самият президент Румен Радев направиха подмятания за свързаността на Петров с актуалното ръководещо болшинство. Това бе изрично отречено както от премиера Николай Денков, Политическа партия, по този начин и от вицепремиера Мария Габриел, ГЕРБ.
 Криминалист: Разследването на покушението против Алексей Петров търси
Криминалист: Разследването на покушението против Алексей Петров търси " клошара в Пловдив "

Заради публичния напън и медийното внимание
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР