Работи се по проектосъстава на кабинета. Това каза в парламентарните

...
Работи се по проектосъстава на кабинета. Това каза в парламентарните
Коментари Харесай

Денков: Работим по състав на кабинет, опитваме се да влезем във времевата рамка на ГЕРБ

Работи се по проектосъстава на кабинета. Това сподели в парламентарните коридори акад. Николай Денков от ПП-ДБ, който застана пред публицистите дружно с шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. Той обаче посочи, че когато има подготвеност, съставът би трябвало да мине през народен съвет.

На въпрос дали ще изпълнят настояването на ГЕРБ да показват имената на министрите до неделя, Денков сподели: „ Опитваме се да влезем във времевата рамка, която бе показана от сътрудниците. Казахме им ясно, че би трябвало да минем по наша процедура, която изисква време. Ще опитаме да бъдем оптимално бързи, само че това няма да е за сметка на качеството “.

„ Постигнахме единодушие във връзка с програмата, която би трябвало да се приготви за ръководство. Важно е да се видят оптимално бързо специалистите, времето е малко и в даден миг, в който ние, от „ Продължаваме промяната “, изготвим документ, той да бъде оптимално непосредствен до това, което би могло да получи поддръжка от другата страна “, добави още той.

Днес ще има среща на работната група, обвързвана с финансите, тъй че да обсъдят дискусионните въпроси и по-късно да потърсят информация от Министерството на финансите.

„ Всички работни групи на специалисти, което и през вчерашния ден беше спогодба сред нас, и през днешния ден се удостовери, стартират работа. Надявам се, че те доста експедитивно ще го вършат, тъй че да влезем в периодите, които взаимно сме си съставили “, посочи Атанасова.

Изявленията на двамата станаха, до момента в който в парламентарното кафе депутати от двете обединения се бяха разпределили по групи и обсъждаха разнообразни въпроси.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР