Работи се по продължението на изключително популярния комедийно-драматичен филм от

...
Работи се по продължението на изключително популярния комедийно-драматичен филм от
Коментари Харесай

Том Ханкс се завръща във „Форест Гъмп 2“ под режисурата на Робърт Земекис

Работи се по продължението на извънредно известния комедийно-драматичен филм от 1994 г . " Форест Гъмп " с присъединяване на истинската звезда Том Ханкс и режисьора Робърт Земекис.

Отдавна разработваният филм най-сетне се придвижва напред, въпреки че повдига цялостен куп въпроси за това какво са възнамерявали режисьорът на " Завръщане в бъдещето " и неговият чест помощник. " Форест Гъмп 2 " ще бъде шестият взаимен филм на Том Ханкс и Робърт Земекис и съгласно информацията ще стартира да се снима незабавно след приключването на сегашния им филм " Тук ".

Планове за основаване на продължение на " Форест Гъмп " имаше още през 2001 година, когато Ерик Рот написа сюжет за акомодация на романа на истинския създател Уинстън Грум от 1995 година " Гъмп и Ко ". След атентатите от 11 септември обаче проектите за " Форест Гъмп 2 " са отсрочени, като Том Ханкс и Робърт Земекис считат, че филмът към този момент не е " настоящ " за модерна Америка. Времената обаче се трансформират, а явно и тяхното мнение за по-нататъшните завършения на обичания наследник на Алабама.

Не е ясно дали във " Форест Гъмп 2 " Том Ханкс ще взе участие в събитията, разказани в " Гъмп и Ко ", въпреки че евентуално сюжетът ще бъде мощно изменен. Оригиналният филм беше по-скоро свободно преосмисляне на някои от централните хрумвания на книгата, в сравнение с директна акомодация, тъй че е разумно и продължението му да направи същото. Независимо от това какъв брой ще се възползва от втората книга, съвсем несъмнено е, че тя ще бъде употребена като първоначален материал.

В момента Ханкс и Земекис работят по кино лентата акомодация на комикс „ Here “, в който взе участие и звездата от " Форест Гъмп " Робин Райт в поддържаща роля. В композиция с възходящия интерес на Земекис към технологията за подмладяване, звучи сякаш цялата група може да се събере още веднъж за някои подиуми с ретроспекции.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР