Работи се основно по версията за спонтанно нападение. Събраните дотук

...
Работи се основно по версията за спонтанно нападение. Събраните дотук
Коментари Харесай

Цацаров: Имаше сценарий по случая Виктория Маринова - че в България се убиват журналисти

Работи се главно по версията за непринудено нахлуване. Събраните дотук доказателства не сочат към авансово поръчано ликвидиране. Това съобщи основният прокурор Сотир Цацаров по отношение на убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова.
Главният прокурор съобщи и, че бил задействан авансово " умишлен и непредумишлен сюжет ", съгласно който в България се убиват публицисти поради политически аргументи. Е, този сюжет не съумя, истината спечелва , сподели Цацаров, въпреки правосъдно решение по случая да няма, и призна, че доста хора имали съображение " да гледат с съмнение " на правоохранителните органи, само че най-малко в този случай подсигурил, че Министерство на вътрешните работи си свършило работата .
Цацаров призна, че обвиненият Северин Красимиров отхвърля да е изнасилил Маринова – при разпита пред немските управляващи, само че събраните доказателства сочели друго – имало биологични следи, които изцяло съответстват с ДНК профила на Северин. На този стадий няма данни за някакво заболяване на Северин, добави пред Нова телевизия основният прокурор. При всички случаи обаче щяло да бъде назначена правосъдна експертиза.
За възможен съизвършител може да се приказва, в случай че има доказателства за това. За следене дни преди този момент не може да става и дума. Немалка част от дейностите по следствията предстоят, когато Северин бъде върнат. Никой не е затворил нито една страница по нито една версия от следствията, акцентира Цацаров. Той приказва и за психопрофила на Северин, направен още когато се търсеше " незнаен причинител ". Профилът отразил " на 90% " личността на Северин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР