Работи с много формати и няма как да не сте

...
Работи с много формати и няма как да не сте
Коментари Харесай

7-Zip – бърз архиватор на файлове с отворен код

Работи с доста формати и няма по какъв начин да не сте удовлетворени от нея

Ако желаете да спестите малко място на твърдите си дискове, 7-Zip може да ви бъде доста потребна (екранна фотография: 7-Zip)

7-Zip е и нтуитивно приложение с доста положително съответствие на компресия, което може да ви помогне освен да създавате и извличате архиви, само че и да ги тествате за неточности. Програмата е безвъзмездна, с отворен код.


Инсталирането на 7-Zip е елементарна задача, която лишава единствено няколко секунди. Интерфейсът е същият като на други принадлежности за компресиране, само че 7-Zip включва и мощен файлов управител, тъй че разглеждането на файловете, съхранявани в архивите, е по-удобно.

Програмата поддържа архивни формати като RAR, ZIP, TAR, GZ, LZH, LZA, ARJ и ISO, само че идва и със лично уголемение, а точно 7z.

Изумително е какъв брой бързо 7-Zip компресира и декомпресира файлове, а фактът, че автоматизирано слага куп варианти в контекстното меню на Windows, прави всичко доста по-лесно, като в същото време икономисва време, когато става въпрос за ръководство на архивите. Ако не обичате да имате затрупано контекстно меню в Windows, можете елементарно да премахнете обвързваните със 7-Zip детайли.

В случай, че желаете да спестите малко място на твърдите си дискове, 7-Zip може да ви бъде доста потребна. Просто кликнете с десния бутон на мишката върху файловете, които желаете да компресирате, изберете функционалността, от която се нуждаете и сте подготвени да започнете.

Характеристика, която нормално не се среща при файловите архиватори, е калкулаторът на контролната сума, с който можете да ревизирате целостта на всеки изтеглен пакет. Функцията „ Benchmark ” също е потребна, когато желаете да тествате продуктивността на компютъра.

В умозаключение, 7-Zip е инструмент за архивиране и разархивиране на файлове, който можете да прилагане гратис, в случай че не желаете да плащате за лиценз за други сходни приложения на пазара. Програмата работи с толкоз доста формати, че няма по какъв начин да не останене удовлетворени от нея.

Даунлоуд: 7-Zip
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР