Работещи в Топлофикация София“ излизат на протест пред Столична община

...
Работещи в Топлофикация София“ излизат на протест пред Столична община
Коментари Харесай

Протест на служителите в „Топлофикация София“

Работещи в " Топлофикация София “ излизат на митинг пред Столична община през днешния ден с искане за почтено възнаграждение и безвредни условия на труд, както и за професионално ръководство.

В позиция, изпратена до медиите, се показва, че служащите и чиновниците в сдружението упорстват да бъде прекъснато унищожаването на един голям човешки и индустриален капацитет.

" Протестите ще са в отвън работно време. Всеки, който желае, може да се причисли към митинга. Друга ефикасна форма на митинг към този момент не се планува, защото сдружението е със стратегическо значение, под шапката на ДАНС ", съобщи пред БНР Владимир Вунчев, ръководител на Синдиката на КТ " Подкрепа “ в топлофикационното сдружение.

" Топлофикация София " разполага с доста огромен запас като мощ, към 1500 мегавата топлийна и електрическа мощ. Ако това сдружение спре, а то е на ръба да го направи, заради морално остаряла техника и липса на съществени вложения и съществено ръководство, липса на устойчива рамка на развиване, се стопира топлофикацията и автоматизирано отиваме в 18 век ", съобщи още Вунчев. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР