Работещи в МВР и правосъдното министерство поискаха от партиите, които

...
Работещи в МВР и правосъдното министерство поискаха от партиите, които
Коментари Харесай

Надзиратели и полицаи искат от партиите решение на проблемите в сектор „Сигурност“

Работещи в Министерство на вътрешните работи и правосъдното министерство желаеха от партиите, които имат късмет да влязат в Народното събрание след изборите, да разгласят обществено главните си визия и цели в управническите си стратегии, с които да бъдат решени проблемите в бранш " Сигурност ". Това се показва в обща позиция на синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи и синдиката на чиновниците в пандизите в България.

Двата синдиката желаят срещи с партиите и предизвестяват, че идващото държавно управление бързо ще се изправи пред нуждата да предложи неотложно решение на най-належащите за разрешаване проблеми, довели до срив в положението на структурите в бранша.

Организациите показват, че имат общо единодушие за още по-активна опозиция против пороците, корупцията и трайното неглижирането на проблемите на чиновниците в Министерство на вътрешните работи и Министерство на правосъдието от страна на политическия хайлайф. Според двата синдиката всички въпроси, засягащи бранш " Сигурност ", би трябвало да са в посока сигурността и просперитета на българските жители

Системата няма запас да издържи нова порция популизъм, декларират двата синдиката.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР