Работех 10 години с началниците на РПУ-тата в София и

...
Работех 10 години с началниците на РПУ-тата в София и
Коментари Харесай

Тенчо Тенев ще съди Демерджиев

Работех 10 години с началниците на РПУ-тата в София и знам какъв брой са съществени и виновни. Това съобщи някогашният шеф на " Пътна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи комисар Тенчо Тенев пред БНР, откакто през вчерашния ден служебният вътрешен министър Иван, че сменя шефовете на седем от деветте столични районни полицейски ръководства.
 Чистката в Столична дирекция на вътрешните работи е без връзка със случая
Чистката в Столична дирекция на вътрешните работи е без връзка със случая " Семерджиев "

Проверките по случая Семерджиев не са завършили

" Колежката от 5 -то РПУ, под чието управление беше хванат Георги Семерджиев, прегазил с колата си две млади дами на бул. " Черни връх ", нямам доверие да е осъществявала чадър и да не е осъществила надзор. На него му беше изработен обиск, след който бяха открити огромни количества опиати, беше формирана кореспонденция и всичко беше обещано на прокуратурата ", разяснява той.
 Тенчо Тенев оспори обвиняванията, че е позволил чадър над Семерджиев
Тенчо Тенев оспори обвиняванията, че е позволил чадър над Семерджиев

Лично пратил на прокуратурата данни за нарушавания на Георги Семерджиев през 2014 година

Комисар Тенев сподели още, че концепцията на служебното държавно управление била да се проведат почтени избори, само че през вчерашния ден чул основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров да използва изрази като " политическото и професионалното управление на Министерство на вътрешните работи ". " Служебният кабинет не е политически " добави той

Тенчо Тенев разгласи, че ще съди Демерджиев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР