Работатa за София трябва да продължи, за да може София

...
Работатa за София трябва да продължи, за да може София
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Работатa за София трябва да продължи, ГЕРБ може да носи отговорност

Работатa за София би трябвало да продължи, с цел да може София да бъде по-чист, по-подреден и по-сигурен град. Това сподели претендентът на – за кмет на София по време на закриването на акцията за локалните избори на обединението, съобщи кореспондент на.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 374
От самото начало знаех, че попадам в тим, който може да работи. Сега съм безапелационен, че тимът на може да носи отговорност, знае по какъв начин да ръководи и има явен проект по какъв начин София може да бъде още по-добър град за живеене, съобщи Хекимян.

През последните две години и половина имаше доста хора, които говореха за смяна. Истината е, че хората, които трансформираха София през последнитев 18 година, са в тази зала, добави претендентът на – за кмет на столицата.

София би трябвало да потвърди, че по никакъв метод няма да допусне да се натисне спирачката, както в страната. От две години и половина страната буксува, тъй като в нейното ръководство са хора, които ненавиждат. Ние не сме от тях, по този начин не може да се ръководи страна, уточни.

Тези хора не престават да дължат отговори за какво спираха парите за София. " Промяната " не желаят да носят отговорност и потвърдиха, че не могат да ръководят. Няма по какъв начин да забравим, че и допреди няколко месеца управляваха дружно. Сега се пробват да ни убедят, че техните претенденти са алтернатива един на различен. Софиянци не заслужават сглобки и няма да получат сглобки. Защото хората не дават доверието си на сглобки, а на тези, които могат да носят отговорност. А ние можем да носим отговорност. Няма потребност идващият кмет да е пленник на плаващи болшинства, акцентира Хекимян.

Софиянци желаят спретнат, чист, сигурен град, непоклатимост и отговорно отношение. Избираме кмет и екип, които могат да работят и могат да носят отговорност. Ние би трябвало да създадем по този начин, че работата в София да не стопира и ние ще създадем това да се случи, увери претендентът на – за кмет на София.

С оглед събитията от днешния ден, в неделя аз ще направя следното – ще заложа на сигурното - на – и хартията, приключи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР