Работата ви догонва: Ден, вкойто трябва да се вземат важни

...
Работата ви догонва: Ден, вкойто трябва да се вземат важни
Коментари Харесай

Работата ви догонва: Ден, вкойто трябва да се вземат важни решения


Работата ви догонва: Ден, вкойто би трябвало да се вземат значими решения. Това вещае хороскопът за днешният августовски понеделник Какво още са предначертали звездите за вас, вижте:
Овен
Семейният и персоналния живот на Овните в този момент може до някъде да се провали. Вероятно през първата половина на деня може да се случи непопрявимото – от благонадежден източник да научите, че Вашия брачен партньор взима доста повече от това, което носи вкъщи. Може би останалите пари внася в банката за лихви? Заслужава си да му поискате сметка!
Телец
Сега имате много работа, само че си има и аргументи за това. Някой ще Ви затрупва с все по-нови и по-нови задания, а Вие ще им се отдавате без излишък освен тъй като с нещо Ви притеглят, а и тъй като имат доста огромно значение за Вас. Затова няма да можете да се концентрирате върху нищо друго.
Близнаци
На Вашата двойка завиждат всички! Всички желаят да наподобяват на вас! А единствено Вие знаете, че в действителност няма защо да Ви се завижда. Даже за доста неща би трябвало да Ви се съчувства… Постарайте се, да донесете тази информация по някакъв метод до общестеността, в случай че Ви пречи това лъжливо удивление. Или му се наслаждавайте, като се опитате да повярвате, че при вас всичко е в действителност хубаво.
Рак
Днес ще Ви се стори, че всичко, което вършиме, е безмилостна и безсмислена загуба на време. Само че Вашият обичан човек ще е на друго мнение и ще счита, че всичко, направено от Вас е по рекомендация на звездите и че персоналният Ви живот е насочен извънредно в негова изгода.
Лъв
Възможни са преференциални огромни покупки, изключително през първата половина на деня. Отлична облага би било, да се снабдите с книги, разнообразни справочни материали, носители на информация, компютри, компютърни стратегии, компютърен програмен продукт и аксесоари, автоаксесоари, такъми за пътешестване или за договаряния (включително дистанционни). В същото време може да очаквате най-различна оперативна работа и всевъзможни услуги, подпомагащи обмена на информация и нейното приемане и разбор, както и положителното действие на платежни терминали, услуги, служби за консултация и поддръжка.
Дева
Денят не е неприятен, само че не е лишен от избрани компликации. Работата е в това, че през днешния ден ще се наложи да си изяснят своите лични стремежи, упования и страхове, а това не е так елементарно за тези, които избират да работят, а не да хабят времето си за мислене. Но тези, които въпреки всичко променят на своите навици, може да чакат великодушна премия. Ще се оправят връзките с хората, схващане с коитото не сте успявали да постигнете в течение на много дълго време. През този ден ще имате късмет да сложите завършек на конфликтен и под напрежение интервал в връзките с обичания човек.
Везни
Днес най-накрая ще разберете, какво желаете от своя персонален живот като цяло, и от Вашия обичан човек в частност. Само не избързвайте да реализирате незабавно намисленото! Може би това, което за момента е истина от последна инстанция, още на следващия ден ще се оцвети в напълно други цветове…
Скорпион
Дори и в никакъв случай до в този момент да не сте вярвали в любовта от пръв взор, през днешния ден ще се наложи да повярвате, тъй като тъкмо таква обич ще Ви се случи! Дали Вие ще се влюбите, или във Вас ще се влюбят, само че при всички положения никой няма да бъде в положение да даде разумно пояснение на това, което Ви се случва…
Стрелец
Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.
Козирог
Днес можете да се окажете в положение на несигурност, само че не възприемайте това като несполучлив интервал в живота си, а като самобитна „ чакалня ”. Това е единствено подготовка към нещо необикновено. Може скоро да скъсате любовни или другарски връзки с някого, които сега прекомерно доста Ви лимитират, или назад – да вдъхнете нов живот на връзки, които още не са се изчерпали. Звездите Ви поучават, да действате самоуверено. Непременно ще получите премия за това, тъй че се захващайте за работа!
Водолей
Не си поставяйте мъгливи цели и не разчитайте на изключителни достижения. Този ден няма да е нещо извънредно: ще премине умерено, ще носи скромни наслади, и ще Ви разреши да си отдъхнете и да възстановите силите си. Преди да се захванете за някакъв комплициран план, потърсете си благонадежден съдружник: да работите независимо през днешния ден ще бъде много трудничко. Възможни са различия с околните, само че с помощта на Вашите старания, ще съумеете да запазите успокоение: и общ език ще намерите, и до устройващо всички решение ще стигнете. Не се суетете – това изобщо не е нужно….
Риби
Ще Ви зарадват финансовите приходи – непредвидени и напълно навременни. Не доста от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подобаващ метод да ги проработят. Възможно е начало на дейно съдействие в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални благоприятни условия. В персоналния живот на Рибите не предстоят никакви промени и дори някои представители на този знак ще стартират да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват отчаяние – вероятно ще си намерите метод за забавление.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР