Работата с ретроградния Нептун 2023 е, че външните планети -

...
Работата с ретроградния Нептун 2023 е, че външните планети -
Коментари Харесай

Ретрограден Нептун 2023 г.: Как ще повлияе на романтичния ви живот и финансовите решения

Работата с ретроградния Нептун 2023 е, че външните планети - Уран, Нептун и Плутон - не са толкоз ясни в своето астрологично въздействие, колкото класическите планети. Знаем, че Меркурий е обвързван с общуването, а Венера - с любовта, с помощта на античните легенди и класическата астрология, които са на хиляди години, само че външните планети не са открити даже преди 250 години и не могат да бъдат видени с просто око.

Всички сме чували за ретроградния Меркурий, а може би неотдавна сте чели и за ретроградния Плутон, само че ретроградният Нептун 2023 година е на път да раздруса нещата със личната си неповторима планетарна мощ.

Въпреки че външните планети може да не се виждат, те съществуват и ни въздействат - само че го вършат по доста по-широк метод. Например, в случай че се случи по този начин, че вашият Уран се намира в Телец, това значи, че качествата, които тази планета дава, са " поколенчески ". Те обгръщат цяло десетилетие или две.

Нептун, който напълно скоро ще стане назадничав, е планетата на илюзиите. Това е планета, която въздейства върху вдъхновението, фантазиите, сънищата и подсъзнанието. Нептун е ръководещата планета на Риби - знак, който просто обича да мечтае и заобикаля действителността, когато е допустимо.

Нептун престоява във всеки от знаците към четиринадесет години, а завъртането му към Слънцето лишава 146 години.

Позицията на Нептун в персоналната ви карта ще покаже къде са вашите фантазии и музи. Склонни ли сте да мечтаете, когато учите, или да фантазирате по какъв начин каните някого на среща седмици преди да го извършите? Възможно е това да е обвързвано с позицията на Нептун в картата ви.
Какво се случва, когато Нептун е регрограден?
Нептун става назадничав на 30 юни 2023 година, след което незабавно обръща посоката си и ето ти го! Той се плъзга обратно в продължение на пет месеца и една седмица. В този интервал Нептун е в мечтателните, сантиментални Риби, тъй че любовният живот може да е малко разтревожен за всички по това време.

Фазата преди ретроградното придвижване се назовава сянка и е интервалът, през който Нептун изминава същия път, който по-късно ще обърне по време на ретроградното придвижване. Тя стартира на 9 март и значи, че започваме да се приготвяме за ретроградността. През това време ще бъдем очевидци на известно комплициране и е добре да пазите фантазиите и връзките си, с цел да не ги опустошат объркващите сили на ретроградността. Водете си дневник за страховете, терзанията и проектите си, с цел да можете да се връщате към тях и да прочетете по какъв начин сте се чувствали преди ретроградността.

Периодът на назадничав Нептун 2023 година е от 30 юни 2023 година до 6 декември 2023 година Цялата назадничавост е в Риби, както Нептун е в Риби непрекъснато към този момент повече от 10 години и както ще бъде през идващите две-три години.

След това Нептун става пряк на 6 декември 2023 година По това време Юпитер и Уран са ретроградни, тъй че нещата към момента не са напълно ясни за всички. Следретроградната сянка ще продължи до 25 март 2024 година, което ще ни разреши да разберем уроците от ретроградния Нептун.

Имайте поради, че ретроградният Нептун е задоволително чест и нескончаем, тъй че рядко се случва да сме отвън назадничав Нептун или интервал на сянка. В общи линии постоянно обработваме урока по ентусиазъм и заблуда по един или различен метод.

Вижте в галерията по какъв начин тази назадничавост на Нептун ще се отрази на вашата зодия:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР