Работата с нацупени и мрачни шефове може да бъде наистина

...
Работата с нацупени и мрачни шефове може да бъде наистина
Коментари Харесай

Направете тези пет неща, за да се отърсите от позата на „намръщения“ шеф

Работата с нацупени и мрачни шефове може да бъде в действителност мъчителна. Когато шефът по през целия ден се шляе с начумерен взор, отрицателното въодушевление, което индиректно въздейства върху общата продуктивност на работното място елементарно обзема всички чиновници. Един благополучен водач постоянно има благополучен, удовлетворен екип на работното място. Така че, в случай че желаете да се измененията към по положително, тогава тези потребни похвати сигурно могат да оказват помощ да се превърнете в благополучен водач.

1.    Започнете деня с вълнуваща нотка
 Как да поискаш покачване без да изглеждаш безсрамно Как да поискаш покачване без да изглеждаш безсрамно
В случай, че се справяш сполучливо с работата си и вършиш безупречно работните отговорности, сигурно си мечтаеш и за по-добро заплащан...
Когато стартирате ежедневното утринно заседание, постоянно можете да цитирате някои вдъхновяващи мисъл или дребни истории за триумф, които могат да покачат морала на чиновниците и да ги насърчат да работят по-ефективно. Разказването на занимателен случай по време на работа може да облекчи напрежението.

2.    Обградете се с щастливи хора
Седнете с екипа си по време на обяд или бъдете с тях по време на дребната кафе пауза, с цел да можете да се разтоварите и да се посмеете дружно с всички. Да бъдеш в среда на щастливи хора може постепенно да ви помогне да се избавите от нормалното си тъмно въодушевление.

3.    Бъдете признателни за вашия екип
 Топ 3 най-хубави шефове съгласно зодията Топ 3 най-хубави шефове съгласно зодията
Време е да погледнем към шефовете през призмата на астрологията. Сайтът yourtango.com е направил ранглиста, която подрежда трите най-добр...
Когато разпуснете измежду членовете на вашия екип, като се отдадете на оживени смешки и смях, вие се чувствате стимулирани да работите повече за вашия екип като техен водач. Също по този начин, ще се почувствате стимулирани да бъдете по-добър, наличен водач, с който всеки може да беседва с лекост. Тези дребни неща изминават дълъг път, когато се пробвате да се сближите с екипа си.

4.    По-често забелязвайте положителните качества
Ако сте началник, който има поради единствено отрицателните качества на служителя, тогава е извънредно време да балансирате сходни мисли. Нека положителните качества на служителя да бъдат и в съзнанието ви, с цел да можете да ги видите в друга и позитивна светлина. Постоянните разправии за техните неприятни работни качества ще смачкат гордостта им.

5.    Забавлявайте се на офис празненства
 3 неща, които не дължите на шефа си 3 неща, които не дължите на шефа си
Технологиите са нещо прелестно, само че забелязвате ли по какъв начин удължиха работния ден? Чрез смарт телефона, имейла, приложенията за връзка шефът...
Дори в случай че мнозина считат, че това е най-страшната част от работната конюнктура, в реалност то може да бъде занимателно. Освен това можете да се опитате да бъдете занимателен човек на офис празненствата, обратно на нацупеното ви държание през работното време. С бутилка бира в ръка и малко музика можете да прекарате радостно и прелестно време с сътрудниците си!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР