Работата по тренировъчната база на Ливърпул в Къркби продължава вече.

...
Работата по тренировъчната база на Ливърпул в Къркби продължава вече.
Коментари Харесай

Ливърпул продължава работа по базата си без финална дата

Работата по подготвителната база на Ливърпул в Къркби продължава към този момент. Това е реалност, откакто ремонтните действия бяха прекъснати поради пандемията от ковид, обзела целия свят. Клубът възнамерява да се реалокира при започване на юли, като там ще се приготвят първият отбор и цялата школа на мърсисайдци.

Появи се нерешителност в конструкторите – МакЛафлин и Харви, дали ще съумеят да вдигнат зданието преди старта на сезон 2020/21, само че това очевидно ще се случи, въпреки да не се дават съответен период за довеждане докрай на дейностите.



Лидерът във Висшата лига реализира договорка за продажба на Мелууд за 10 милиона паунда. Споразумението включва уговорка, съгласно която „ червените” могат да останат още една година на подготвителните терени при положение на непредвидени условия. Архитектите още правят оценка въздействието на COVID-19 върху техния бизнес за доставки и като такива не желаят към този миг да дадат съответна дата за цялостното оформление въз основата, въпреки тя да бе на няколко седмици от завършването.

Фирмата следва препоръките на държавното управление, както и на Съвета за строително управление за използване на сигурност по време на работа в сходство с напътствията, които са били обявени на подизпълнителите. Очаква се непрекъснато да се усили личния състав в Къркби по следен и поетапен метод. В понеделник министър председателят Борис Джонсън настоя строителните служащи да се върнат на работните си места. На строителната промишленост не бе неразрешено да работи, само че МакЛафлин и Харви избраха да затворят всички свои обекти в „ резултат от препоръките на държавното управление за отбрана на здравето и сигурността на чиновниците по време на заразата”, потвърдиха от Ливърпул през март.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР