Работата по предисторията на Игрите на глада явно вече кипи

...
Работата по предисторията на Игрите на глада явно вече кипи
Коментари Харесай

Рейчъл Зеглър - в предисторията на Игрите на глада

Работата по предисторията на " Игрите на глада " очевидно към този момент кипи интензивно, тъй като ненадейно се сдобихме с много детайлности за кино лентата, който чакаме през ноември 2023 година Ето някои елементи за това какво ще забележим.

Какво да чакаме от предисторията на " Игрите на глада "

" Балада за пойни птици и змии " ще излезе през 2024 година

Заглавието е каквото и на книгата: " Балада за пойни птици и змии ".

Последните добавени имена към актьорския състав са Рейчъл Зеглър ( " Уестсайдска история " ), Хънтър Шафър ( " Еуфория " ), Джош Андрес Ривера (отново " Уестсайдска история " ) и Джейсън Шуорцмън ( " Грандхотел Будапеща " ).

Те се причисляват към Том Блайт, който заема централната фигура в историята, тъй като е в ролята на младия Кориолан Сноу. Той ще е наставник на героинята на Зеглър - трибютът от окръг 12 Луси Грей Беърд. Шафър пък е в ролята на братовчедката и консултант на Кориолан Тигрис Сноу. Джейкън Шуорцмън пък ще е Лукреций Фликърман - водещият на десетите Игри.

Това е първият тийзър на " Балада за пойни птици и змии ", който излезе преди месец. Режисьор на кино лентата е Франсис Лорънс, който към този момент има опит с вселената на Сюзън Колинс от " Игрите на глада: Сойка присмехулка " и " Игрите на глада: Възпламеняване ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР