Работата по надграждането на мили водопроводи беше спряна - за

...
Работата по надграждането на мили водопроводи беше спряна - за
Коментари Харесай

Работата по водоснабдяването е спряна, за да се спре, за да се предотврати партито за рожден ден на 102-годишна възраст

Работата по надграждането на благи водопроводи беше спряна - с цел да се спре, с цел да се предотврати празненството за рожден ден на 102-годишен моряк.

Scottish Water планираше краткотрайно да затвори 8 км водопроводни тръби на остров Скай. Но беше отсрочено - защото пенсионираният капитан на CalMac Sea Dolan MacAskill трябваше да навърши 102 години и да посрещне фамилията и приятелите си в локалния дом за грижи, където живее.

Длъжностните лица взеха решение да забавят работите, които бяха планувани като част от работата по надграждане на към 8 км водопроводи през Бродфорд и Брейкиск. Долан беше над луната с новините и сподели, че в действителност ще се радва да види работите, които се правят. Проектът се извършва от името на Scottish Water от колегата на алианса Caledonia Water Alliance (CWA) и изпълнителя Global Infrastructure.

Агентът на уеб страницата на CWA Алистър Първис сподели: „ Наистина бяхме щастливи, че успяхме да променим датата на прекъсването, с цел да сме сигурни, че рожденият ден на Дола...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР