Работата от вкъщи навлиза стремглаво през последната година и е

...
Коментари Харесай

Lenovo предлага иновативни продукти, съобразени с изискванията на новата работна реалност

Работата от у дома навлиза стремително през последната година и е тук, с цел да се задържи задълго. Все повече компании виждат преимуществата на гъвкавите работни часове и работата от разстояние. Намаляването на напрежението, нарасналата работливост и опцията за превозване на повече време със фамилията предизвикат желанието на чиновниците да задържат новия метод на работа.

Това обаче носи със себе си много промени в бизнес ръководството на фирмите. Нуждата от техника и сигурни устройства се усилва, както и тази от разнообразни софтуери за отдалечена работа, които да поддържат синхрона на работата в екип и продуктивността. Ерата на хоум офиса носи със себе си и промени в самите устройства. Предвид работата от разстояние и потребността от пъргавина сред дома и офиса от ден на ден се търси по-интерактивна, по-мощна и по-лека техника, която има и отлична 24/7 съгласуваност.

Това са и акцентите при настоящите и новаторски артикули на Lenovo. В устрема си да задоволят потребностите на експертите, които все по-често работят от разнородни местоположения, от Lenovo непрестанно усъвършенстват устройствата си, в това число и тези в една от най-актуалните бизнес серии - ThinkBook. Продуктите от тази серия са извънредно издръжливи, надеждни и компактни, само че имат и по-свеж и актуален дизайн, особено създаден за младите експерти.
Бързина и мощност
В бизнес общността максимален интерес има към артикули, които са по едно и също време леки и комфортни, само че и мощни, и сигурни. Например новаторските артикули в премиум сегмента - и. И двете устройства имат най-модерните работни характерности и основни нововъведения, които ги отличават от останалите. X1 Nano е най-лекият ThinkPad с тегло едвам 907 г, само че и един от най-мощните със своя 11-о потомство Intel vPro процесор. Все повече набират известност и режими като Modern Standby, които разрешават на системата да се разсъни и свърже с интернет незабавно. Това поставя завършек на включванията в срещи в последния миг, както и на забавянето на работния развой. А целодневният живот на батерията разрешава подвижност, до момента в който чиновниците правят постоянните си отговорности бързо и качествено без значение от мястото.
Свързаност сред екипите
Работата от у дома има дефекти, които водят до по-слаба съгласуваност сред сътрудниците. Липсата на връзка и еднообразното всекидневие отчуждават екипа и водят до по-слаба връзка в него. Затова от ден на ден компании се насочват към търсене на артикули и платформи, които да балансират тази липса на връзка. Нуждата от другарство става все по-голям детайл, който въздейства на удовлетвореността от работния развой и на чувството за претоварване на екипа. Ето за какво от ден на ден се следи търсене на артикули, които могат да се употребяват на всички места и когато и да е - като първия в света сгъваем преносим компютър ThinkPad X1 Fold. Освен висока продуктивност и подвижност с него потребителите получават и опция за свързване с до два външни монитора. Така работата от разстояние в никакъв случай не е била по-удобна, а връзката с сътрудниците е разполагаем 24/7 заради лекотата и мултифункционалността на преносимия компютър.
Сигурност и надеждност
Все повече компании насочват старания към подобряването на сигурността и отбраната на работните файлове на чиновниците. Така известност набират разнообразни благоприятни условия за отбрана с AI (Изкуствен интелект) и биометрични системи за сигурност. Като да вземем за пример обновеният пакет от решения за сигурност ThinkShield, както и новаторският Trusted Platform Module (dTPM), който криптира данните, затруднявайки тяхното хакване. Допълнително се употребяват и читател за пръстови отпечатъци, както и разнообразни детектори за човешко наличие, които автоматизирано заключват компютрите и обезпечават сигурност на най-важните планове.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР