Работата не ми е непозната, но имам допълнително администрация, с

...
Работата не ми е непозната, но имам допълнително администрация, с
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Ще се опитам да бъда повече равна, отколкото първа

Работата не ми е непозната, само че имам в допълнение администрация, с която привиквам. Сутринта в петък когато Главчев си подаде оставката господин Борисов ми предложи, да стана новият Председател и нямах време за реакция. Никой не може да бъде способен за Председател на Народното събрание, само че имаме способен юридически състав, който ни оказва помощ. Ще се опитам да бъда повече равна, в сравнение с първа. Това съобщи Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила в предаването "Лице в лице " по БТВ.

Много напрежение се натрупа и Главчев показа, че няма да издържи да гледа залата празна. Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила имаше опция да избере дали да остане или не, никой не му е налагал оставка, разкри тя.

Ще се науча да се усмирявам. Никой не е желал от Българска социалистическа партия да си стои спокойно по време на европредседателството. Надявам се на добър звук в Парламента и да бъдем естествени, добави Караянчева.

Политикът би трябвало да знае какво желаят жителите, ще пътувам всяка седмица до Кърджали, с цел да се срещам с моите гласоподаватели. Бюджета, който одобряваме другата седмица е добър бюджет, сподели още Председателят на Народното събрание.

Озвучаването беше поето от европарламента, тъй че там се е получила неточност в кабел, приключи Цвета Караянчева във връзка техническата неточност, която беляза визитата на Антонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 година ръководител на... към профила в Парламента.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР