Работата не е всичко за Ути Бъчваров. Когато не е

...
Работата не е всичко за Ути Бъчваров. Когато не е
Коментари Харесай

Ути Бъчваров остави кулинарията на втори план, вече живее за...

Работата не е всичко за Ути Бъчваров. Когато не е на фотоси за предаването си или на кулинарно турне из страната с големите си казани и тигани, водещият на „ Вкусно” е напълно предан на невръстните си щерки. Че е татко за образец, „ основният готвач на БНТ” потвърди и преди няколко дни, извеждайки близначките си на разходка из София, написа " Уикенд ".

Кари Брадшоу потресе всички! Навлече пижама и потегли из улиците на Ню Йорк (СНИМКИ)


В навечерието на първия рожден ден на Ружа и Далия, Бъчваров направи няколко тура с количката им в градинката пред Народния спектакъл. Докато крачеше из парка, топ кулинарят тихичко пееше на момиченцата си, а те от своя страна издаваха радостни бебешки възгласи. Когато 48-годишният артист и водещ се поумори, седна в кафене за къс отдих. Той си избра една от най-крайните и затънтени маси, та останалите клиенти да не смущават девойчетата му с шумните си диалози. Количката Ути остави на една ръка разстояние от себе си, а в това време близначките бяха заспали сладко-сладко.

В заведението тв звездата си поръча единствено малко шише с минерална вода. По някое време звънна телефонът му, само че Бъчваров прозорливо бе сложил устройството на осцилация и звукът не разсъни спящите бебета. Щом изпи наличието на бутилката, известният готвач и шоумен скочи пъргаво от стола и забута количката към дома си. Ути населява необятен апартамент на ул. „ Стара планина” с майката на щерките си Мария.

Кобилкина призна за огромно зло, което е предизвикала на дребната си сестра (СНИМКИ)

Откакто предишното лято стана татко за сефте, кулинарният познавач е свалил много от наднорменото си тегло. Днес той няма нищо общо с грамадата, която беше преди раждането на Ружа и Далия – очевидно грижите за двете госпожици се отразяват чудесно и на външния му тип, и на здравето му. Междувременно стана ясно, че от есента Ути към този момент няма да се демонстрира като водещ на кулинарното предаване по Българска национална телевизия. Бъчваров ще стои в сянка, само че ще продължи да обикаля из страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР