Работата на този протест е преди всичко за депрограмиране на

...
Работата на този протест е преди всичко за депрограмиране на
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Протестът е да депрограмира образа на Борисов, актьор в унизително пошъл театър

„ Работата на този митинг е на първо място за депрограмиране на облика на съзнанието на феновете на Борисов, тъй като години наред имахме един артист в унизително вулгарен спектакъл. Постепенно опошлени във усета, деградирани в претенцията и привикнали да живеят в особена политическа сънливост “.
Това разяснява пред БНР доктор Николай Михайлов, психиатър и богослов.

По думите му българските кабинети падат с намесата на Движение за права и свободи, посредством което приповтаря голямата си функционалност в българския политически живот.

Д-р Михайло разяснява и що е самостоятелност в България в Деня на зависимостта: „ Независимостта на България е директно подвластна от нейното вътрешно единение. Суверенитетът е доста спорен в този момент, в стадия на крах на Атлантическата империя, която е доста ревностна да има цялостна гаранция за преданост от своите сателити… Българската самостоятелност е проблем на самостоятелност от личната ни политическа отпадналост, от готовността ни да живеем в режим на принизен политически ред, на фасадна народна власт и на подкупен обществен подтекст “.

Според него „ самостоятелност “ е дума, която не се приветства, даже на избран стадий се и криминализирана:

„ На България е позволено да бъде суверенна и това има отношение към настоящата власт. Съществува един необикновен бартер сред нашите евро-атлантически сътрудници и националната власт. Това е бартер на цялостно смирение против независимост за корупция… Когато тези евро-атлантическите структури си дадат сметка, че личните им ползи, въображаеми като преданост, са застрашени от едно гражданско напрежение, тогава вземат страната на възмутените против корумпирания хайлайф. Иначе, освен че го търпят, само че го и насърчават “, уточни той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР