Работата на повече от 86% от компаниите в Русия е

...
Работата на повече от 86% от компаниите в Русия е
Коментари Харесай

Над 86% от компаниите в Русия са засегнати от наложените санкции

Работата на повече от 86% от фирмите в Русия е наранена от наложените наказания, цитира news.bg.

Това демонстрират резултатите от " Мониторинг на настоящото положение на бизнеса ", показан от кабинета на Борис Титов, комисар на президента на Русия за отбрана на правата на бизнесмените.

" 86,8% от интервюираните бизнесмени са наранени от глобите, 77,4% съгласно тях са се приспособили към глобите или се надяват да го създадат, само че 11,7% не са съумели да създадат това и стопират бизнеса - напълно или отчасти ", се споделя в отчета, представен от " Интерфакс ".

Проучването включва мениджъри и притежатели на 6 хиляди 3 компании от 85 района на Руската федерация.

Едва 10,4% от интервюираните дадоха отговор, че бизнесът им към момента е постоянен и се следи напредък.

В същото време, повече от половината от интервюираните считат дейностите на държавното управление за незадоволителни по отношение на глобите, а към 35% ги характеризират като " спокойни и ефикасни ".

В същото време, повече от половината бизнесмени декларират, че в актуалната обстановка " належащо е да се откажат от козметичните промени и да променим коренно разпоредбите на играта - имаме потребност от нов стопански модел, при който да бъде комфортно, печелившо и безвредно да се работи. "

Бизнесът чака понижаване на налозите и отписване на част от насъбрания данъчен дълг като помощ от страната.

Освен това бизнесмените разчитат на понижаване на ставката на застрахователните награди до 15% от цялата заплата, на по-евтини и по-достъпни револвиращи заеми и заледяване на цените на естествените монополи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР