Работата на опозицията е да критикува. Ще се борим за

...
Работата на опозицията е да критикува. Ще се борим за
Коментари Харесай

Александър Сабанов от ВМРО разкри има ли конфликт между Валери Симеонов и Каракачанов

Работата на опозицията е да подлага на критика. Ще се борим за последователно нарастване на пенсиите и обновени. В бюджета за 2018 година има 520 милиона повече за пенсии. Кое държавно управление при започване на мандата си е вдигало пенсии. Мисля, че рецензиите на Българска социалистическа партия са неоснователни. Бюджетът за 2018 е най-социалният до момента и той е подобен поради присъединяване на Обединените патриоти.
Това сподели Александър Сабанов от Вътрешна македонска революционна организация в ефира на предаването ” Денят онлайн ” по Канал 3.

В сферата на опазването на здравето е планувано бюджетът на НЗОК да бъде повишен с 400 млн., сподели още той.

Не желая да извинявам Валери Симеонов, тъй като всички знаем за неговото несмилаемо възприятие за комизъм. Ако има проблем във военния бранш господин Каракачанов ще го отбрани. Няма спор сред Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. С неразположението, което той изрече на съвещанието на държавното управление, е смешка с летците, които отхвърлиха да летят.

Вотът на съмнение преди председателството на Европейски Съюз е ясно, че няма да мине. Ще оцелем сигурно, безапелационен бе Сабанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР