Работата на колегите е изключително сложна. Грешки може да открие

...
Работата на колегите е изключително сложна. Грешки може да открие
Коментари Харесай

Гл. комисар Маринов за случая с Пелов: Грешки може да открие всеки

" Работата на сътрудниците е извънредно комплицирана. Грешки може да открие всеки. Когато имаме тежко закононарушение, ние вършим разбор на всички дейности. Там, където имаме пропуски, надлежно взимаме ограничения. " Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Главен комисар Младен Маринов, съобщи БГНЕС.
Той добави, че в хода на издирването на Пелов в Министерство на вътрешните работи на няколко пъти е постъпвала неточна информация за неговото нахождение. Вече са провеждани и няколко профилирани акции. Съучастникът на Пелов, с който дружно реализираха бягство от пандиза, продължава да се търси.
Според основния секретар на Министерство на вътрешните работи е изключено Пелов да е получавал информация от вътрешен човек от проверяващия екип, която да е употребявал при своето укриване.
" Екипът, който работи и има цялостната информация, е дребен и тестван. Спазени са всички условия на Закона за класифицираната информация. Нямам учредения да считам, че има приключване на информация ", аргументира се той.
Междувременно стана ясно, че в апартамент в блок в Ботевград има открити взривни субстанции, които са рискови и за това са извикани експерти от отряда за битка с тероризма, които да ги обезвредят.
Гл. комисар Маринов отиде в Народното събрание по гледище на Българска социалистическа партия, с цел да даде пред народните представители информация по отношение на убийството в Ботевград, която е известна на проверяващите органи досега.
На 5 юни късно вечерта в града бе убит избягалият от Централния софийски затвор Владимир Пелов, който от 2 месеца е търсен от полицията. Стрелецът се споделя Марио Панчев и сега е настанен с огнестрелни рани в „ Пирогов “.
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи отхвърли появилата се в медиите информация, че апартаментът, в който взривните субстанции са били открити е на брачната половинка на стрелеца против Пелов, само че удостовери, че имат връзка със случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР