Работата на аварийните екипи на ЕРМ Запад за отстраняване на

...
Работата на аварийните екипи на ЕРМ Запад за отстраняване на
Коментари Харесай

Към 7:00 ч. днес, клиентите на ЕРМ-Запад без ток в област Плевен са 22 000

Работата на спешните екипи на ЕРМ Запад за премахване на повредите, породени от тежките метеорологични условия, продължи през цялата нощ. Тя е затруднена от минусовите температури, снегонавяванията, обледяванията и падналите дървета и клони. Въпреки това е възобновено електрозахранването на близо 100 хиляди наранени клиенти.

Специално основаният спешен щаб в ЕРМ Запад продължава да преразпределя работата на дежурните екипи. Вчера бяха мобилизирани над 1000 чиновници за премахване на повредите. Всички те си сътрудничат с локалните управляващи и държавните институции за оптимално бързо възобновяване на електричеството.

Според информация на ЕРМ-Запад за клиентитебез електрозахранване в област Плевен, към 07:00 часа на 27-ми ноември 2023 година, те са 22 000.

Сигнали за липса на електрозахранване се одобряват на формата за електронна връзка: https://info.ermzapad.bg/webint/vok/contact-us.php, както и на телефон 0700 10 010, където са удвоени екипите за култивиране на позвъняванията.

Актуална информация за спиранията може да се откри на уеб страницата www.ermzapad.bg в секция „ За клиента “, подсекция „ Прекъсвания “: https://info.ermzapad.bg/webint/vok/avplan.php.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР