Работата ми, това е най-силната страна от мен. Това е

...
Работата ми, това е най-силната страна от мен. Това е
Коментари Харесай

Д-р Нели Иванова - емблемата на новата локация за естетична и стоматологична медицина в Пловдив

" Работата ми, това е най-силната страна от мен ". Това е мотото на доктор Нели Иванова - емблема на новата супермодерна естетична дентална клиника в Пловдив-. Тя е индивидът, който е посветил живота си на работата и за нея най-важното е да подхожда с професионализъм към своите пациенти. След над 7 години насъбран опит, тя към този момент се грижи за усмивките и естетиката на близо 2000 хиляди пациенти, като отделя особено внимание на всеки един от тях. Преди година създателят на клиниката и водеща фигура в реализацията на , Иван Главчев оценява професионализма на доктор Иванова и насочва предложение за взаимна работа. Макар от толкоз малко време, V1 Clinic by dr. Neli Ivanova към този момент е със стандарти, които дават отговор на европейско равнище. Д-р Иванова споделя, че в клиниката непрекъснато идват нови пациенти от цяла България, а и освен. Всекидневно получават и огромен брой запитвания от чужбина.
Прочетете още
Д-р Нели Иванова предлага на пациентите необятен набор от процедури. Това са - бондинг с първокачествен материал, избелване на зъби, слагане на циркониеви и прескерамични фасети, филъри на основата на хиалуронова киселина, ботокс, бустер и мезотерапия, ПРФ, венозни бустери.

Палитрата от процедури в клиника  V1 Clinic by dr. Neli Ivanova  не свършва до тук. Там може да се подложите на орална хирургия-поставяне на импланти, вадене на зъби и ратенирани мъдреци и всичко, което обгръща ортодонтията. Денталният център напълно скоро ще разполага с най-високото равнище дентален лазер, който може да се употребява за разнообразни типове процедури- хирургични, пародонтални и повишение качеството на ендодонтските лекувания и избелване на зъби.

Клиниката скоро ще стартира работа и с единствения в града ЗD рентгенов уред Vatec smart plus, който е с извънредно ниска доза на облъчване.

- Какво не знаят пациентите за доктор Нели Иванова?

-Завършила съм Факултета по дентална медицина към Медицинския Университет- Пловдив. Имам  вече над 7 години стаж, като дръзвам да настоявам, че съм натрупала богат опит и огромна маса от удовлетворени пациенти. Започнах да работя още в 3 курс в университета. Бях на стаж в стоматологичен кабинет - фамилна процедура. Започнах да им оказвам помощ, а по-късно останах на работа при тях. 

Те също бяха с хубава база и имаха доста пациенти. Останах в кабинета близо 5 години, в които натрупах сериозен опит. Имаше интервали, в които съм поемала и цялата тяхна практика- с към 25 индивида дневно работих в продължение на месеци. Именно този опит ме направи извънредно бърз ортодонт, който може и да взима светкавични решения.

След това взех решение да основа лична процедура и отворих кабинет, в който работех с моя колежка. В продължение на две години съчетавах майчинство с работа.  С течение на времето обаче тези няколко часа изобщо не ми стигаха, тъй като имах много пациенти и към този момент желаех да направя нещо, което да e по-сериозно, с цел да може да имам по-голямо поле за изява.

- Съчетавате стоматологията и с разнообразни естетични процедури. Това мода ли е или нужда?

- В стоматологията като че ли всичко ми беше ясно. Имах потребност да разнообразя с нещо по-различно. Започнах да отивам на курсове в областта на естетиката, само че информацията там ми бе извънредно незадоволителна. Продължих да диря литература и да чета, с цел да се възпитавам още в тази тенденция. Това беше извънредно дълъг интервал за мен, тъй като е много мъчно да научиш за характерните техники в естетиката. Но знанията, в комбиниране с насъбрания опит дават своите резултати. Процедурите, с които се занимавам сега, са ми забавни и когато го упражнявам хората са щастливи от крайния резултат, а на мен това ми доставя наслаждение.

-Като какъв човек бихте се описали в работата?

-Когато вляза в клиниката съм напълно отдадена на работата си, нищо друго не може да ме разконцентрира. Нямам закрепено работно време и мога да работя до момента в който не приключа с цялата работа, която имам за деня. Това е най-силната ми страна, а  съдружието с господин Главчев е извънредно прелестно, елементарно и прецизно.

Историята стартира от там, че господин Главчев ми беше пациент и имахме едно дълго лекуване. В самите визити сме обсъждали всевъзможни тематики към работата ми. Споделях му, че не ми стига времето, че желая нещо ново. Тогава той ми направи предложение за клиниката. Това беше негова концепция, тъй като ме оцени като експерт и видя, че съм човек, който желае да се развива. След това заради организационните умения на господин Главчев, интервалът от концепцията до основаването беше къс. Аз извънредно доста се веселя за това че ги ползва и в ръководството на клиниката. Той е на доста високо равнище като управител и ръководи клиниката си по всички европейски стандарти!

-Разкажете ни за самодейността, която  Ванко 1 разгласи още с откриването на клиниката.

-Това е напълно негова самодейност. За да помогне на хора в потребност, той реши да посвети и част от времето на експертите, които работят в клиниката. Има много искащи към този момент и се опитваме да сортираме в действителност нуждаещите се. Няма някакви точни и ясни критерии, няма документи, с които би трябвало да се потвърди, че си обществено слаб. Просто в случай че някой има потребност ние му оказваме помощ и си вършим работата. Целият екип от клиниката взима присъединяване в самодейността безусловно безплатно. Нека те не мислят това за нещо краткосрочно, тъй като както разгласи господин Главчев, това ще се случва до края на живота му.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР