Рабия Чатаклъ (31) уби спящата си майка Шейда Чатаклъ (56)

...
Рабия Чатаклъ (31) уби спящата си майка Шейда Чатаклъ (56)
Коментари Харесай

Жена уби майка си и баба си и изхвърли части от телата им през прозореца

Рабия Чатаклъ (31) умъртви спящата си майка Шейда Чатаклъ (56) и баба си Медине Кючюккую (77) с нож в квартал Деврек в Зонгулдак и изхвърли труповете през прозореца, заяви турската информионна организация Демирорен (DHA). 

Зловещият случай е станал тази заран към 04:00 часа в къщата в град Чайдегирмени, област Деврек, окръг Зонгулдак, в Северна Турция.

Рабия Чатаклъ, за която се твърди, че има душевен проблеми, нападнала с нож майка си Шейда Чатаклъ и баба си Медине Кючюккую, до момента в който спят. 



След като намушкала майка си и баба си, Чатаклъ нарязала на части труповете им и ги изхвърлила през прозореца на кухнята.

Когато екипите на жандармерията пристигнали на мястото, разрушили вратата на жилището и влезнали в къщата и хванали Рабия Чатаклъ с нож в ръка.

Разпръснатите елементи от телата на жертвите са откарани в моргата за аутопсия. Рабия Чатаклъ е арестувана. 

Разбра се, че Медине Кючюккую е пристигнала на посетители в къщата на щерка си преди два дни.

Роднини на фамилията пристигнаха сутринта в двора пред жилището на жертвите. Разстроени от трагичния случай, някои от тях претърпяха потрес откакто схванаха детайлите по трагичния случай.

Екипи на жандармерията не престават огледа на региона.

На двора, където са паднали счупени стъкла от прозореца, от който са хвърлени частите от тялото, се виждат кухненски такъми и храна.

Разследването продължава.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР