Р`Бони Габриел, моден дизайнер, модел и инструктор по шиене от

...
Р`Бони Габриел, моден дизайнер, модел и инструктор по шиене от
Коментари Харесай

Коя е победителката от конкурса Miss Universe?

Р`Бони Габриел, фешън дизайнер, модел и инструктор по шиене от Тексас, която съгласно чиновници на надпреварата е първата американка от филипински генезис, спечелила Мис Съединени американски щати, беше коронясана за Мис Вселена в събота вечер.

Габриел затвори очи и стисна ръце с подгласничката Мис Венецуела, Аманда Дудамел, сега на трагичното откриване на победителката, след което засия след оповестяването на името ѝ.

Разнесе се звучна музика и й бе връчен букет цветя, увенчан с тиара на сцената на 71-ия конкурс " Мис Вселена ", извършен в Ню Орлиънс.

Втора подгласничка беше Мис Доминиканска република Андреина Мартинез.

Във въпросите и отговорите на последния стадий от надпреварата за трите финалистки, Габриел беше запитана по какъв начин би работила, с цел да потвърди, че Мис Вселена е " прогресивна организация ", в случай че завоюва.

" Бих го употребила, с цел да бъда трансформационен водач ", отговори тя, цитирайки работата си, употребяваща рециклирани материали в своя фешън дизайн и преподавайки шиене на оживели от трафик на хора и домашно принуждение.

" Толкова е значимо да инвестирате в другите, да инвестирате в нашата общественост и да употребявате неповторимия си гений, с цел да създадем разликата ", продължи Габриел. " Всички имаме нещо особено и когато засадим тези семена в други хора в живота си, ние ги трансформираме и използваме това като средство за смяна. "

България беше показана от красивата Кристина Пламенова, която показа страната с невероятни тоалети
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР