R&B звездата Usher изнесе хитово шоу на полувремето на неделния

...
R&B звездата Usher изнесе хитово шоу на полувремето на неделния
Коментари Харесай

R&B звездата Usher изнесе хитово шоу на неделния Super Bowl

R&B звездата Usher изнесе хитово шоу на полувремето на неделния Super Bowl - благодарение на will.i.am, Alicia Keys, Ludacris ... и чифт ролкови кънки.

Облечен напълно в бяло и заобиколен от рой енергични танцьори, Ъшър излезе на сцената на Allegiant Stadium в Лас Вегас и се впусна напряко в една от най-известните си песни, Caught Up.

Той сложи началото на динамично осъществяване, което се възползва от танцовите умения на 45-годишния мъж и забележителния му архивен азбучник.

Преди шоуто си на полувремето Ашър призна, че е било „ предизвикателство да събереш 30 години в 13 минути “.

Танцьорите, които го заобикаляха носеха цветни, даже странни тоалети, идеално допълващи централното му осъществяване и добавящи към чувството за театър.

След като Ъшър извърши няколко песни надълбоко и добре в ритъма си, той зае задната седалка, когато първият му посетител, Алиша Кийс, се появи зад яркочервено пиано, облечена в подобаващ искрящо червен тоалет, започвайки един от най-големите си шлагери.

След това двойката сплоти сили, с цел да извърши своя дует My Boo - осигурявайки един от най-сладките моменти в осъществяване, цялостно с събирания, до момента в който двойката с наслада пресъздава своя удар от 2004 година

Фактът, че баладите бяха смесени толкоз безпроблемно с клубните химни, даде на Usher моменти да си поеме мирис, както и да покаже вокалното си майсторство и, най-важното, да смъкна ризата си.

Но даже когато изпълняваше два от най-известните си мудни джемове, Burn и U Got It Bad, Ъшър не можеше да стои имобилен, привличайки вниманието на цялостен стадион.

Другите посетители на Ъшър включваха HER - която изсвири вълнуващо соло на китара по време на U Got It Bad. Lil Jon се появи за малко с Turn Down For What. По времето, когато се появи харизматичният Ludacris, упованието беше в тресчица. Триото стартира пулсиращо осъществяване на определящия кариерата на Usher шлагер Yeah!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР