Р апърът и актьор DMX почина на 50-годишна възраст, пет

...
Р апърът и актьор DMX почина на 50-годишна възраст, пет
Коментари Харесай

Почина рапърът DMX

Р апърът и артист DMX умря на 50-годишна възраст, пет дни откакто получи инфаркт, съобщи. Той беше една от най-успешните американски звезди от края на 90-те години и началото на 21 в.

Изпълнителят, чието същинско име беше Ърл Симънс, беше подложен на животоподдържащи системи и през днешния ден е умрял, заобиколен от фамилията си.

В изказване фамилията му споделя, че той е бил "воин, който се е борил до самия край ". "Музиката на Ърл въодушеви безчет почитатели по целия свят и емблематичното му завещание ще продължи да живее постоянно ".

Припомняме, че рапърът беше откаран в съществено положение в болница след сърдечен удар, породен от хипотетична свръхдоза опиати. Той е имал предистория със корист с упойващи субстанции. Преди време 50-годишният рапър описа, че е бил в рехабилитационен център поради привързаност към дрога през 2019 година, откакто излежа присъда във федерален затвор поради данъчни измами. Съд в Манхатън откри, че той е пропуснал да заплати 1,7 милион $ налози от 2000 до 2005 година, като е прехвърлял пари сред сметки на свои мениджъри и съдружници, осведоми Българска телеграфна агенция.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР