Q8 ще може да се поръча само в петместна конфигурация.

...
Q8 ще може да се поръча само в петместна конфигурация.
Коментари Харесай

Най-Накрая! Всички Трепнат В Очакване! Вижте Извънземното Audi Q8! Първи Снимки И Видео!

Q8 ще може да се поръча единствено в петместна настройка. Обемът на багажника е 605 литра, задната седалка е сгъваема - вместимостта нараства на 1 755 литра (при Q7 тези индикатори са надлежно 770 и 1 955 л).



Конструкцията на новия кросоувър е от 15% алуминий и 14.4% високоякостна горещо формована стомана. Дизеловата версия на модела тежи 2 145 кг. Коефициентът на въздушно противодействие е 0.34, а клиренсът - 254 мм.

Audi Q8 има двойно предаване quattro с централен диференциал Torsen и четири завиващи колела. Като екстра се предлага адаптивно пневматично окачване, с което клиренсът може да се трансформира в границите на 90 мм.

Всички планувани моторизации са така наречен " меки " хибриди с 48-волтова електрическа апаратура и стартер-генератор с ремъчно задвижване. Гамата ще включва 3.0-литрови бензинови и дизелови мотори с мощ 340 (55 TFSI) и 286 (50 TDI) конски сили.



Бензиновата версия ще има осемстепенен автоматик, а дизеловата - роботизирана трансмисия със седем предавки. Дизеловата трансформация форсира от 0 до 100 км/ч за 6.3 секунди.

На арматурното табло на Q8 има общо три екрана - 10.1-инчов на централната подпора, 8.6-инчов на климатика и 12.3-инчов на приборния панел. Оборудването включва мултимедия с LTE и Wi-Fi, аудиосистема Bang & Olufsen, адаптивен круиз надзор и 360-градусово видеонаблюдение, написа обстоятелства.бг. Догодина ще се появи функционалност за отдалечено паркиране с ръководство от смарт телефон.
wWw.AvtochastiOnline24.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР