Пясък и смърт - с тези думи президентът на САЩ

...
Пясък и смърт - с тези думи президентът на САЩ
Коментари Харесай

Тръмп: Сирия е пясък и смърт

Пясък и гибел - с тези думи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разказа Сирия, като в същото време остана колеблив за съответните периоди на изтеглянето на американските войски от тази страна, съобщи Франс прес.

" Сирия е изгубена от дълго време. Освен това приказваме за пясък и гибел. За това става дума. Не приказваме за някакви големи благосъстояния ", сподели Тръмп.

" Не желая да сме в Сирия до безконечност. Тя е пясък и гибел ", настоя той. Тръмп продължи да не дава съответен график за оповестеното от него евакуиране на американските войски от Сирия, което той аргументира с преценката, че групировката " Ислямска страна " там е победена.

" Изтегляме се. Ще отнеме известно време. Никога не съм казвал, че ще си тръгнем от през днешния ден за на следващия ден ", съобщи той. При първичното оповестяване на това евакуиране на 19 декември Тръмп беше декларирал, че американските войски в Сирия " се прибират всички и се прибират в този момент ", отбелязва Агенция Франс Прес.

В момента в Северна Сирия са дислоцирани към 2000 американски военнослужещи, най-вече специфични елементи, които се бият против ИД и образоват локални сили в освободени от джихадистите региони. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР