PwC Китай е отбягвана от по-известни клиенти в страната, тъй

...
PwC Китай е отбягвана от по-известни клиенти в страната, тъй
Коментари Харесай

Ключови клиенти изоставят PwC Китай като съперници от Голямата четворка

PwC Китай е отбягвана от по-известни клиенти в страната, защото счетоводната компания от Голямата четворка се приготвя за санкции, свързани с одита на изпадналия в усложнение строителен бизнесмен Evergrande.

China Merchants Bank, водещ заемодател на дребно, съобщи, че възнамерява да смени своята счетоводна компания на EY от Deloitte за своя одит на земя и в морето за 2024 година, съгласно борсово подаване в понеделник. Назначаването на Deloitte беше анулация на решението на банката предишния септември да наеме PwC China.

Също тази седмица China Railway Group, огромен държавен строителен конгломерат, смени своя инспектор за 2024 година и инспектори за вътрешен надзор на Deloitte от PwC, съгласно друго подаване. China Railway сподели, че това се дължи на „ съществуващия бизнес статус на компанията, потребностите от развиване и цялостните потребности от одит “.

Двете са последните, които се отхвърлиха от PwC през последните месеци, защото фирмите вземат поради нейното нестабилно бъдеще в Китай със промяна на ръко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР