PwC Австралия съкращава 329 длъжности и 37 партньори напускат фирмата

...
PwC Австралия съкращава 329 длъжности и 37 партньори напускат фирмата
Коментари Харесай

PwC Австралия съкращава работни места след скандал с изтичане на данъци

PwC Австралия редуцира 329 длъжности и 37 сътрудници напущат компанията като част от последното преразглеждане на нейните интервенции вследствие на нездравословен скандал с „ приключване на налози “.

Фирмата от Голямата четворка, която дава работа на към 7000 души в страната, е въвлечена в скандал повече от година поради шерването на поверителна информация по отношение на законодателство, предопределено да ограничи избягването на налози. Фирмата го употребява, с цел да се опита да завоюва нов бизнес и информацията беше вкарана в световната мрежа на PwC.

Скандалът провокира държавни следствия на мощния консултантски и одиторски бранш в страната и притегли натоварен надзор върху връзката сред обществения бранш и компании, в това число PwC, EY и KPMG.

PwC Australia беше една от най-големите в интернационалната мрежа на компанията, генерирайки 3 милиарда австралийски $ (2 милиарда щатски долара) доходи през финансовата година преди данъчните приключвания да станат обществени. Оттогава отдел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР