Пвицата Адел и бившият ѝ съпруг Саймън Конеки са се

...
Пвицата Адел и бившият ѝ съпруг Саймън Конеки са се
Коментари Харесай

Адел и бившият ѝ се разбраха за детето

Пвицата Адел и някогашният ѝ брачен партньор Саймън Конеки са се споразумели за взаимно настойничество над 8-годишния им наследник, като певицата няма да заплаща детска прехрана, съгласно правосъдни документи, цитиранои от АП.

Съпрузите се разделиха през август 2019 година и идващия месец Адел подаде молба за бракоразвод. Съдия в Лос Анджелис оформи развода им предходната седмица. Според правосъдните документи Адел и Саймън Конеки са употребявали медиация, с цел да договорят изискванията. И двамата са се отказали от прехрана и са се съгласили за взаимно юридическо и физическо настойничество на сина им Анджело, роден през 2012 година Те са се споразумели също да вземат решение възможни разногласия извънсъдебно.

По време на брака Адел е запазила моминското си име Адкинс.

Британската суперзвезда се омъжи за Саймън Конеки през май 2018 година, само че тя го назова " моя брачен партньор " още на церемонията за премиите " Грами " през 2017 година Те бяха двойка от няколко години преди този момент.

Конеки е съосновател на екологичния бранд " Еко уотър " за бутилирана вода. Средства от компанията постъпват в благотворителната организация на Конеки - " Дроп фор дроп ", която подкрепя с питейна вода страни, изпаднали в неволя.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР