Путин започва да осъзнава, че примката се затяга все повече

...
Путин започва да осъзнава, че примката се затяга все повече
Коментари Харесай

Путин е поискал убежище в Китай

Путин стартира да осъзнава, че примката се стяга от ден на ден

Както стана известно, една от главните тематики на договарянията сред обвинявания във военни закононарушения Владимир Путин и Си Дзинпин беше тематиката за гаранциите за персоналната сигурност на съветския президент при положение на загуба на власт, възможното му леговище в Китай и неекстрадирането на интернационалния арбитражен съд.

Путин стартира да осъзнава, че примката, която той самичък хвърли на врата с отприщена в Украйна война, се стяга от ден на ден.

Китайският президент Си Дзинпин бе на тридневно посещаване в съветската столица Москва, при което с съветския му сътрудник Владимир Путин подписаха поредност от документи за " стратегическо съдействие " сред двете страни. Това беше първо посещаване на китайския водач в Русия от 4 години насам. То стана факт на фона на задълбочаващата се интернационална изолираност на Москва поради нейното навлизане в Украйна. Режимът на Путин е в тотална изолираност поради непредизвиканата пълномащабна война против Украйна.

Съединени американски щати считат, че досега Китай не е предоставял на Русия оръжия, които да бъдат употребявани в бойните дейности в Украйна, съобщи неотдавна представителят на Пентагона военачалник Патрик Райдър на брифинг, отговаряйки на въпрос по отношение на обява на вестник " Политико " за доставки на оръжия, бронежилетки и безпилотни самолети от китайски компании за Русия. Вашингтон прикани Пекин да не оказва военна помощ на съветския агресор.

Източник: Pravda Gerashchenko

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР