Путин унищожава не само Украйна, но и Русия, нейното бъдеще. Руската

...
Путин унищожава не само Украйна, но и Русия, нейното бъдеще. Руската
Коментари Харесай

Олаф Шолц: Това, което прави Путин, е, че унищожава собствената си страна и бъдещето й

Путин унищожава освен Украйна, само че и Русия, нейното бъдеще. Руската атака в Украйна не бележи прогрес макар разрушенията, които предизвиква всеки ден. Това съобщи през днешния ден немският канцлер Олаф Шолц в Бундестага, съобщи " Франс прес ".

" Истината е, че войната унищожава Украйна, само че като води тази война Путин унищожава също и бъдещето на Русия ", сподели Шолц и увери, че Киев разполага с поддръжката на Германия.

" Кадрите, които идват всеки ден от Украйна, са сложни за понасяне: унищожени къщи, бомбардирани лечебни заведения, обсадени градове, убити бойци, убити и ранени цивилни, дами и деца, които бягат с дребното, което са съумели да вземат, от танковете и ракетите на Путин. Бежанците са добре пристигнали в Германия ", съобщи немският водач.

Германия досега публично е приютила 232 000 украински бежанци.

Шолц още веднъж посочи, че НАТО няма да взе участие непосредствено в украинския спор и че Германия няма да поддържа неразрешена за полети зона над Украйна, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Европа ще постави завършек на енергийната си взаимозависимост от Русия, само че това е невероятно да се направи за един ден ", акцентира Шолц и означи, че глобите може да обиден европейските страни по-сериозно от съветското управление.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР