Путин трябва да отговаря за това, което направи с моята

...
Путин трябва да отговаря за това, което направи с моята
Коментари Харесай

Навалная разтърси ЕП с речта си за Алексей и Русия

Путин би трябвало да дава отговор за това, което направи с моята страна, за това, което направи на една прилежаща, мирна Украйна. Той би трябвало да отговоря за това, което направи на Алексей. Съпругът ми няма да види каква ще бъде красивата Русия на бъдещето, само че ние би трябвало да я забележим. Аз ще направя всичко допустимо, с цел да осъществявам неговата фантазия - злото да отстъпи и бъдещето да пристигна. Това съобщи Юлия Навалная в тирада пред Европейския парламент в Страсбург.

По-рано станаха ясни датата и мястото на погребението на Навални. То ще бъде на 1 март в Москва. Това заяви неговата говорителка Кира Ярмиш в обществената мрежа X.

Вижте цялата тирада на Навалная пред Екологичен потенциал:

„ Уважаема г-жо Председател, Уважаеми дами и господа,

Благодаря ви за опцията да приказвам тук през днешния ден.

След като Владимир Путин за първи път се опита да убие Алексей, живяхме в Южна Германия в продължение на няколко месеца. Той се възстановяваше от отравянето - безусловно се учеше още веднъж да върви и да написа. Ходехме доста пешком, от време на време и на къси екскурзии. При едно от тези пътувания посетихме Страсбург. И за мен, и за Алексей това е един от обичаните градове, били сме тук няколко пъти дружно.

Сега брачният партньор ми е мъртъв. И аз още веднъж съм в Страсбург, единствено че към този момент не се разхождам из града със фамилията си. Заставам на тази висока естрада и се обръщам към вас, а във ваше лице - и към цяла Европа.

Мислех си, че през 12-те дни, които изминаха от гибелта на Алексей, ще имам доста време да се приготвя за това изказване. Но първо прекарахме една седмица в опити да получим тялото му и да организираме заравяне. След това избирах гробище и ковчег. Погребението би трябвало да се състои в петък и към момента не съм сигурна дали ще бъде спокойно, или полицията ще задържи тези, които са пристигнали да се сбогуват с мъжа ми.

Въпреки това, в този момент заставам тук, тъй като вашите гласоподаватели имат значим въпрос. Те го задават на вас, а вие го задавате на мен - " Как мога да оказа помощ в битката ви? "

Миналата събота се навършиха две години, откогато Владимир Путин стартира пълномащабна война против Украйна. Коварна и подла война. Целият свят се втурна да оказва помощ. Но изминаха две години, доста отмалялост, кръв и отчаяние, а Путин към момента е там. Използвани са всички средства – оръжия и пари, само че нищо не оказва помощ.

Случи се най-лошото - всички привикнаха с войната. Тук-там започнаха да споделят: " Е, въпреки всичко ще би трябвало да преговаряме с него ”. И тогава Путин умъртви брачна половинка ми. По негова заповед Алексей беше малтретиран в продължение на три дълги години. Беше държан гладен, малко по-малко беше откъснат от външния свят, лишен от визити, позвънявания, даже писма. А след това го убиха. Подиграха се с тялото му, подиграха се и с майка му.

От една страна виждам какъв брой шокирани са били всички. Публичното ликвидиране още веднъж накара всички да си спомнят, че Путин е кадърен на всичко и с него не можеш да преговаряш. Но въпреки това, виждам огромно комплициране. Много хора считат, че съветският президент въобще не може да бъде надвит. В отчаянието си в този момент ме питат: " Как мога да ви оказа помощ? " И аз си мисля по какъв начин би дал отговор Алексей на този въпрос. За задачата би трябвало да ви опиша малко за това какъв беше той.

Алексей беше откривател. Винаги измисляше нови подходи във всичко, само че на първо място - в политиката.

Евроизборите са при започване на юни. Много от вас ще водят предизборна акция - ще се срещат с гласоподаватели, ще дават изявленията, ще се снимат в реклами. Сега си представете, че всичко това е невероятно. Нито един ефирен канал не излъчва изявленията. Рекламата не може да бъде пусната, без значение от предлаганата сума. Всички гласоподаватели, които са пристигнали на срещата, са задържани дружно с претендента. Е, добре пристигнали в Русия на Путин! Но все пак Алексей Навални съумя да се трансформира в най-известния политик в нея и болести милиони хора с концепциите си.

Как? Той постоянно е опитал. Не ви е разрешено да се показвате по малкия екран? Научете се по какъв начин да вършат видеоклипове в YouTube. Не ви е разрешено да отидете до урните?Измислете тактическа тактика за гласоподаване, която ще отнеме от местата на ръководещата партия. Той беше противоположното на всичко скучно.

Това дава отговор на въпроса. Ако в действителност желаете да успехите Путин, и вие би трябвало да станете новатори. Трябва да престанете да бъдете скучни. Не може да навредите на Путин с следващата рестрикция или пакет от наказания, които не се разграничават от предходните. Не може да го успехите, като мислите за него като за човек с правила и морал. Той не е подобен и Алексей от дълго време го е разбра.

Нямаш работа с политик, а с кървясъл мафиот. Путин е водач на проведена незаконна група. Тя включва главорези и убийци, само че всички те са пионки. Главните са хората, близки до Путин, неговите другари, сътрудници, пазителите на мафиотската група.

Вие и всички ние би трябвало да се борим с мафията на Владимир Путин. Политическото изобретение е да се употребяват методите за битка с проведената престъпност, а не политическата конкуренция. Не дипломатически ноти, а следствия на заплетени финансови схеми. Не изложение на угриженост, а търсене на сътрудници на мафията във вашите страни, дискретни юристи и финансисти, които оказват помощ на Путин и неговите другари да укриват пари.

В тази битка имате надеждни съдружници - десетки милиони руснаци, които са срещу Путин, срещу войната, срещу злото, което той носи. Не би трябвало да ги преследвате - в противен случай, би трябвало да работите дружно с тях, дружно с нас.

Владимир Путин би трябвало да дава отговор за това, което направи с моята страна, за това, което направи на една прилежаща, мирна Украйна. Той би трябвало да отговоря за това, което направи на Алексей.

Съпругът ми няма да види каква ще бъде красивата Русия на бъдещето, само че ние би трябвало да я забележим. Аз ще направя всичко допустимо, с цел да осъществявам неговата фантазия - злото да отстъпи и бъдещето да пристигна ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР